Pe 22.2. Ranskalainen visiitti

Pe 22.2. Konservatorio klo 19.00

Keski-Pohjanmaan Kamariorkesteri

Solisti, Richard Galliano
Kapellimestari, Tuomas Hannikainen

Keski-Pohjanmaan Kamariorkesterin intensiiviset tulkinnat saavat lumoihinsa sekä soittajat että yleisön kerta toisensa jälkeen. Tässä ennakkoluulottomassa, rajoja rikkovassa konsertissa yhdistyvät jazz, tango ja klassinen musiikki. Konsertin solistina loistaa harmonikan elävä legenda, ranskalainen harmonikkataiteilija Richard Galliano. Galliano esittää konsertissa omia sävellyksiään sekä Astor Piazzollan tuotantoa. Lisäksi kuullaan muun muassa Witold Lutoslawskin sävellyksiä.

Luvassa on ainutlaatuinen konserttielämys, jossa eri musiikinlajien rajat paukkuvat iloisesti. Konsertin johtaa kapellimestari Tuomas Hannikainen.

Liput   20 / 15 / 8  €

Keski-Pohjanmaan Kamariorkesteri

Richard Galliano

 

 

  • Pääyhteistyökumppanit


    Opetus ja kulttuuriministeriö
  • Yhteistyökumppanit

    AlfaTV, Centria, City-Kokkola, Italian Kulttuuri-instituutti, Keski-Suomen Museo, Kokkolan Jymy, Kokkolan Latu, Lipputoimisto, Mediakeskus LIME, Pietarsaaren kaupunki, Suomi-Venäjä Seura, Taide Vionoja, Truba ry, Visit Kokkola
  • Tukijat

    Asunto Björndahl, Oy Autoliike Nystedt Bilaffär Oy, Canorama, Dahl Linjetrafik Ab, Drake Arts Center, Fazer Food Services, Firma FootPrint Harriet Jossfolk-Furu, Granö Oy, Halpa-Halli, Hotel Seurahuone, Hotel Kokkola, Hotelli Nukkumatti, Ab HUR Oy, Huusholli keittiöt, Ab A.Häggblom Oy, Keliber, KIP Service Oy, Kokko-Dent, Kokkolan LVIS-palvelu Oy, Kokkolan Matkatoimisto Oy, Kokkolan Satama, Konstsamfundet, Kukkakauppa Mari Havia, Kuljetusliike Lindgren Oy, MES- Musiikin edistämissäätiö, Modus Musiikki, Musiikki Järvenpää Oy, Musiikkiliike Kokkolan Laitevälitys Oy, Näkömestari Oy, Power Kokkola, Rauanheimo, Rosso, Sokos Hotel Kaarle, Stiftelsen Kulturfonden för Gamlakarlebynejden r.f., Svenska Kulturfonden.
  • Liput