La 23.2. ”Suuri Viihdekonsertti”

La 23.2. Snellman-sali klo 15 ja klo 19 

Valokuvia

Guardia Nueva -orkesteri

Johtaa ja juontaa Raimo Vertainen
Solisteina: Arja Koriseva, Tomi Metsäketo, Sami Heinonen ja Jonna Pirttijoki

Guardia Nueva on musiikillinen runsaudensarvi. Suuri viihde- ja tango-orkesteri täynnä pauhaavaa voimaa ja suunnatonta herkkyyttä. Nuorten soittajien lumoavan taitava joukko johtajanaan aina yhtä tulenpalava kapellimestari Raimo Vertainen. Todellinen M.U.S.I.K.A.N.T.T.I *)

Vuonna 2001 alkanut tarina jatkuu vahvana. Repertuaari on kasvanut argentiinalaisista tangoista suomalaiseen viihdemusiikkiin, elektrotangoon, kirkko- ja joulumusiikkiin. Kaiken takana on yksi ja sama: monipuolinen, herkkä, voimakas ja taipuisa timantti, Guardia Nueva. Orkesteri, jonka kohdalla pelkkä kuuntelu ei riitä, Guardia Nueva täytyy kokea!

Arja Koriseva on musiikkitaivaan rakastettuja kiintotähtiä. Vuoden 1989 säteilevä tangokuningatar on tehnyt huikaisevan uran suomalaisessa musiikki-, tv- ja teatterimaailmassa. Neljätoista levyä, lukemattomia konsertteja, liuta listahittejä ja unohtumattomia musikaalirooleja. Aivan oikea kuningatar.

Samettiääninen Tomi Metsäketo on ollut urallaan monessa mukana. Jo 80-luvulla hän lauloi Savonlinnan Oopperajuhlilla ja Suomen Kansallisoopperassa poikasolistina ja toimi vuosikymmenen solistisissa tehtävissä Cantores Minores -kuorossa. Erityisen tunnettu hän on italiankielisten serenadien ja laulelmien tunnelmallisena tulkkina sekä upeista musikaalirooleistaan: Les Misérables, The Sound of Music, Me and My Girl ja Odysseus.

Kokkolalainen laulaja Sami Heinonen on 20 vuoden aikana ollut monenlaisissa musiikkiprojekteissa mukana. Viimeisimpänä mainittakoon tangomarkkinat, jossa hän selvitti tiensä finaalin karsintaan saakka.

Liput 28 € / S-etukortilla 25 €

Snellman-salin takaosassa on nouseva katsomo.

Loppuunmyyty!

*) Määrätietoinen, Uupumaton, Sovittaja, Kapellimestari, Antautuva, Notatoija, Tulisieluinen, Tahdikas, Ideanikkari.

Guardia Nueva

Arja Koriseva

Tomi Metsäketo

  • Pääyhteistyökumppanit


    Opetus ja kulttuuriministeriö
  • Yhteistyökumppanit

    AlfaTV, Centria, City-Kokkola, Italian Kulttuuri-instituutti, Keski-Suomen Museo, Kokkolan Jymy, Kokkolan Latu, Lipputoimisto, Mediakeskus LIME, Pietarsaaren kaupunki, Suomi-Venäjä Seura, Taide Vionoja, Truba ry, Visit Kokkola
  • Tukijat

    Asunto Björndahl, Oy Autoliike Nystedt Bilaffär Oy, Canorama, Dahl Linjetrafik Ab, Drake Arts Center, Fazer Food Services, Firma FootPrint Harriet Jossfolk-Furu, Granö Oy, Halpa-Halli, Hotel Seurahuone, Hotel Kokkola, Hotelli Nukkumatti, Ab HUR Oy, Huusholli keittiöt, Ab A.Häggblom Oy, Keliber, KIP Service Oy, Kokko-Dent, Kokkolan LVIS-palvelu Oy, Kokkolan Matkatoimisto Oy, Kokkolan Satama, Konstsamfundet, Kukkakauppa Mari Havia, Kuljetusliike Lindgren Oy, MES- Musiikin edistämissäätiö, Modus Musiikki, Musiikki Järvenpää Oy, Musiikkiliike Kokkolan Laitevälitys Oy, Näkömestari Oy, Power Kokkola, Rauanheimo, Rosso, Sokos Hotel Kaarle, Stiftelsen Kulturfonden för Gamlakarlebynejden r.f., Svenska Kulturfonden.
  • Liput