La 16.2 Milonga-iltamat – Tango del Norte

 Original Sokos Hotel Kaarle, klo 21.00-24.00
Kauppatori 4

 

 

 

 

 

 

 

Argentiinalaisen tangon ilta.
Tule kokemaan tulisen tangon syke ja latinalainen hehku.
Tule tanssimaan musiikin mukana, kuuntele ja nauti– ihan miten haluat.
Tango DJ aloittaa illan, klo 22.00-23.00 esiintyy hieno suomalainen tangoduo
Tango del Norte.

Hiljaa yössä…soi sävel tähtein vyössä

Tango del Norte
Tango del norten taitavissa käsissä argentiinalainen tango ja eteläamerikkalainen kansanmusiikki tempaavat takuulla kuulijat mukaansa. Lukuisia kiertueita ympäri Suomea tehnyt, argentiinalaisten laulajatähtien kanssa työskennellyt ja ulkomailla konsertoinut duo saa vuosien tutkimisen ja perehtymisen tuloksena tangon kuulostamaan juuri siltä aidolta ja alkuperäiseltä – kuin suoraan Buenos Airesin ravintolasta.

Sami Pirttilahti voitti elokuussa 2018 Yhdysvalloissa arvostetun Che Bandoneon-kilpailun.

Sami Pirttilahti bandoneon
Ville Westergård piano

Vapaa pääsy

  • Pääyhteistyökumppanit


    Opetus ja kulttuuriministeriö
  • Yhteistyökumppanit

    AlfaTV, Centria, City-Kokkola, Italian Kulttuuri-instituutti, Keski-Suomen Museo, Kokkolan Jymy, Kokkolan Latu, Lipputoimisto, Mediakeskus LIME, Pietarsaaren kaupunki, Suomi-Venäjä Seura, Taide Vionoja, Truba ry, Visit Kokkola
  • Tukijat

    Asunto Björndahl, Oy Autoliike Nystedt Bilaffär Oy, Canorama, Dahl Linjetrafik Ab, Drake Arts Center, Fazer Food Services, Firma FootPrint Harriet Jossfolk-Furu, Granö Oy, Halpa-Halli, Hotel Seurahuone, Hotel Kokkola, Hotelli Nukkumatti, Ab HUR Oy, Huusholli keittiöt, Ab A.Häggblom Oy, Keliber, KIP Service Oy, Kokko-Dent, Kokkolan LVIS-palvelu Oy, Kokkolan Matkatoimisto Oy, Kokkolan Satama, Konstsamfundet, Kukkakauppa Mari Havia, Kuljetusliike Lindgren Oy, MES- Musiikin edistämissäätiö, Modus Musiikki, Musiikki Järvenpää Oy, Musiikkiliike Kokkolan Laitevälitys Oy, Näkömestari Oy, Power Kokkola, Rauanheimo, Rosso, Sokos Hotel Kaarle, Stiftelsen Kulturfonden för Gamlakarlebynejden r.f., Svenska Kulturfonden.
  • Liput