To 14.2 BayanTonic (SWE/NO) & Amélie goes to Belgrad (FIN)

Schauman-Sali, Kauppiaankatu 10, klo 18.00

 

 

 

 

 

 

 

BayanTonic
Lars Karlsson kaksirivinen
Öivind Farmen harmonikka/bajan

Lars Karlsson valloitti yleisön viime vuonna, ja saamme hänet uudelleen festivaalille. Ruotsalainen vähärivistaituri on valittu sekä vuoden harmonikkataiteilijaksi Ruotsissa että voittanut Pohjoismaiden mestaruuden solistisarjassa.
Öivind Farmen on norjalainen, Trondheimista kotoisin oleva harmonikkamaestro, joka esittää niin norjalaista kansanmusiikkia, kuin aikamme musiikkiakin.
Yhdessä Lars ja Öivind ovat soittaneet Bayan Tonic duona mm. USA:ssa, Itävallassa, Englannissa ja Islannissa. Ohjelmisto kattaa lyyrisiä lauluja, kansanmusiikkia, tangoa, maailmanmusiikkia ja klassisia kappaleita.
Yhtye on nauhoitti live-dvd:n vuonna 2011 ja julkaisi singlen 2014.

www.farmen.net

www.karlssonsmusik.se

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Amélie goes to Belgrad

Amélie goes to Belgrad on Pohjanmaalta kotoisin oleva energinen orkesteri, joka on soittanut balkanilaista musiikkia vuodesta 2008. Balkanilainen, arabialainen ja romaninen musiikkitraditio heijastuu musisoinnissa, jossa myös eri genren kappaleet saavat omanlaisensa muodon.
Suosiota orkesteri on kerännyt esiintymisillään mm. Pori Jazzissa ja Korsholman Musiikkijuhlilla.
Orkesteri on julkaissut EP:n ”Pampas Balkanis” vuonna 2016.
Yhtye vierailee ”Pöbeln vid Jutas” -laulussa KAJ:n levyllä ”Kom ti byin”.

Ulrika Öhman laulu
Peter Enroth viulu
Richard Mitts harmonikka
Anders Sjölind trumpetti
Tobias Udd trumpetti
Michael Ford saksofoni/klarinetti
Markus Kaikkonen saksofoni
Martin Enroth eufonium
Roger Bäck alttotorvi
Torvald Lund vetopasuuna
Benny Ojala tuuba
Daniel Hjerppe rummut

https://ameliegoestobelgrad.com/

Liput 15 / 10 €

Osta lippu

  • Pääyhteistyökumppanit


    Opetus ja kulttuuriministeriö
  • Yhteistyökumppanit

    AlfaTV, Centria, City-Kokkola, Italian Kulttuuri-instituutti, Keski-Suomen Museo, Kokkolan Jymy, Kokkolan Latu, Lipputoimisto, Mediakeskus LIME, Pietarsaaren kaupunki, Suomi-Venäjä Seura, Taide Vionoja, Truba ry, Visit Kokkola
  • Tukijat

    Asunto Björndahl, Oy Autoliike Nystedt Bilaffär Oy, Canorama, Dahl Linjetrafik Ab, Drake Arts Center, Fazer Food Services, Firma FootPrint Harriet Jossfolk-Furu, Granö Oy, Halpa-Halli, Hotel Seurahuone, Hotel Kokkola, Hotelli Nukkumatti, Ab HUR Oy, Huusholli keittiöt, Ab A.Häggblom Oy, Keliber, KIP Service Oy, Kokko-Dent, Kokkolan LVIS-palvelu Oy, Kokkolan Matkatoimisto Oy, Kokkolan Satama, Konstsamfundet, Kukkakauppa Mari Havia, Kuljetusliike Lindgren Oy, MES- Musiikin edistämissäätiö, Modus Musiikki, Musiikki Järvenpää Oy, Musiikkiliike Kokkolan Laitevälitys Oy, Näkömestari Oy, Power Kokkola, Rauanheimo, Rosso, Sokos Hotel Kaarle, Stiftelsen Kulturfonden för Gamlakarlebynejden r.f., Svenska Kulturfonden.
  • Liput