Ke 13.2 Kulmalla loves Talviharmonikka

Hotel Seurahuoneen yöravintolat, Torikatu 24, klo 21.30

Konservatorion ja Centrian musiikinopiskelijoiden ilta

 

 

 

 

 

 

Salvia
Salvia on tammikuussa 2017 perustettu turkulainen kansanmusiikki- ja ilonpitoyhtye. Salvia raivaa suomalaiseen kansanmusiikkiin omankokoistaan tilaa leikittelemällä perinteen ja uusien oivallusten suloisella sekamelskalla. Hauskanpito ja yhdessä tekemisen riemu ovat vahvasti läsnä ja levittävät lämpöä ja onnea myös yleisön puolelle.

Havu Palviainen kantele, laulu
Minja Survonen harmonikka, huuliharppu, lusikat, laulu
Paula Raitanen laulu, viulu

 

 

 

 

 

 

 

Opiskelijailta ja kansanmusiikkijamit
Kokkolan Vähäriviset ja sivusoitinyhtye Kokkolan Vähäjärkiset jamittelevat. Talviharmonikan ilta hämärtyy kansanmusiikkimaailmaan, puskasoiton heittäytymiseen ja yhteissoiton riemuun. Jammailemassa on Konservatorion ja Centria ammattikorkeakoulun kansanmusiikin opiskelijoita ja voi lauteilta löytää jopa maailmalla kiertäneitä muusikoita.

Vapaa pääsy

 

 

  • Pääyhteistyökumppanit


    Opetus ja kulttuuriministeriö
  • Yhteistyökumppanit

    AlfaTV, Centria, City-Kokkola, Italian Kulttuuri-instituutti, Keski-Suomen Museo, Kokkolan Jymy, Kokkolan Latu, Lipputoimisto, Mediakeskus LIME, Pietarsaaren kaupunki, Suomi-Venäjä Seura, Taide Vionoja, Truba ry, Visit Kokkola
  • Tukijat

    Asunto Björndahl, Oy Autoliike Nystedt Bilaffär Oy, Canorama, Dahl Linjetrafik Ab, Drake Arts Center, Fazer Food Services, Firma FootPrint Harriet Jossfolk-Furu, Granö Oy, Halpa-Halli, Hotel Seurahuone, Hotel Kokkola, Hotelli Nukkumatti, Ab HUR Oy, Huusholli keittiöt, Ab A.Häggblom Oy, Keliber, KIP Service Oy, Kokko-Dent, Kokkolan LVIS-palvelu Oy, Kokkolan Matkatoimisto Oy, Kokkolan Satama, Konstsamfundet, Kukkakauppa Mari Havia, Kuljetusliike Lindgren Oy, MES- Musiikin edistämissäätiö, Modus Musiikki, Musiikki Järvenpää Oy, Musiikkiliike Kokkolan Laitevälitys Oy, Näkömestari Oy, Power Kokkola, Rauanheimo, Rosso, Sokos Hotel Kaarle, Stiftelsen Kulturfonden för Gamlakarlebynejden r.f., Svenska Kulturfonden.
  • Liput