Ke 13.2 Lastenkonsertit Mimmit

Hollihaan koulun liikuntahalli, klo 9.00, Pikiruukintie 4
Isokylän koulu, klo 12.00, Sillanpääntie 22

 

 

 

 

 

 

 

Lastenkonsertit teemana ”Ystävyys”

Mimmit on riemastuttavan hauska kahden sisaruksen muodostama lastenyhtye. Mimmit pulpattavat laulua, tanssia, puhetta ja saavat yleisön taatusti hyvälle tuulelle. Yhtyeen ilmava luomusoundi on balsamia myös vanhempien korville.

Duon lavaenergia tempaa mukaansa niin lapset kuin aikuiset. Lastenkonserteissa yhtye yhdistelee elävää musisointia, laulua ja videoita.

”Ystävyys”- konsertissa tavataan niin Mimmien eläinystäviä kuin ystäviä ympäri maailmaa. Mukana on tietysti myös lasten suosikki, Mimmipussi. Musiikin tunnelmia heijastavat upeat tausta-animaatiot, joissa laulujen tarinat heräävät eloon myös valkokankaalla. Mimmit tanssittavat ja leikittävät myös yleisöä.

Pauliina Lerche harmonikka, laulu, kantele
Hannamari Vallila laulu, melodika
Jussi Nippala  äänisuunnittelu

Koululaiskonsertit loppuunmyyty

  • Pääyhteistyökumppanit


    Opetus ja kulttuuriministeriö
  • Yhteistyökumppanit

    AlfaTV, Centria, City-Kokkola, Italian Kulttuuri-instituutti, Keski-Suomen Museo, Kokkolan Jymy, Kokkolan Latu, Lipputoimisto, Mediakeskus LIME, Pietarsaaren kaupunki, Suomi-Venäjä Seura, Taide Vionoja, Truba ry, Visit Kokkola
  • Tukijat

    Asunto Björndahl, Oy Autoliike Nystedt Bilaffär Oy, Canorama, Dahl Linjetrafik Ab, Drake Arts Center, Fazer Food Services, Firma FootPrint Harriet Jossfolk-Furu, Granö Oy, Halpa-Halli, Hotel Seurahuone, Hotel Kokkola, Hotelli Nukkumatti, Ab HUR Oy, Huusholli keittiöt, Ab A.Häggblom Oy, Keliber, KIP Service Oy, Kokko-Dent, Kokkolan LVIS-palvelu Oy, Kokkolan Matkatoimisto Oy, Kokkolan Satama, Konstsamfundet, Kukkakauppa Mari Havia, Kuljetusliike Lindgren Oy, MES- Musiikin edistämissäätiö, Modus Musiikki, Musiikki Järvenpää Oy, Musiikkiliike Kokkolan Laitevälitys Oy, Näkömestari Oy, Power Kokkola, Rauanheimo, Rosso, Sokos Hotel Kaarle, Stiftelsen Kulturfonden för Gamlakarlebynejden r.f., Svenska Kulturfonden.
  • Liput