Su 10.2 Kokkola Suuriruhtinaskunnan aikaan – opaskierros

Mannerheiminaukio klo 17.00

Millainen oli Kokkolan kaupunki 1800-luvulla osana Venäjää ja Suomen suuriruhtinaskuntaa?
Maistuiko Venäjän keisari Aleksanterille Roosin talon juhlaillallinen vuonna 1819 hänen Kokkolan vierailullaan? Muuttuiko kaupunkilaisten elämä?
AjanKaiku tarjoaa historiatäytteisen kaupunkikierroksen. Kuulet tarinoita ja kertomuksia Kokkolan kaupungista 1800-luvulta.

Kierroksen päätteeksi blinejä lakkahillon kanssa ja teetä venäläisittäin.

Vapaa pääsy

  • Pääyhteistyökumppanit


    Opetus ja kulttuuriministeriö
  • Yhteistyökumppanit

    AlfaTV, Centria, City-Kokkola, Italian Kulttuuri-instituutti, Keski-Suomen Museo, Kokkolan Jymy, Kokkolan Latu, Lipputoimisto, Mediakeskus LIME, Pietarsaaren kaupunki, Suomi-Venäjä Seura, Taide Vionoja, Truba ry, Visit Kokkola
  • Tukijat

    Asunto Björndahl, Oy Autoliike Nystedt Bilaffär Oy, Canorama, Dahl Linjetrafik Ab, Drake Arts Center, Fazer Food Services, Firma FootPrint Harriet Jossfolk-Furu, Granö Oy, Halpa-Halli, Hotel Seurahuone, Hotel Kokkola, Hotelli Nukkumatti, Ab HUR Oy, Huusholli keittiöt, Ab A.Häggblom Oy, Keliber, KIP Service Oy, Kokko-Dent, Kokkolan LVIS-palvelu Oy, Kokkolan Matkatoimisto Oy, Kokkolan Satama, Konstsamfundet, Kukkakauppa Mari Havia, Kuljetusliike Lindgren Oy, MES- Musiikin edistämissäätiö, Modus Musiikki, Musiikki Järvenpää Oy, Musiikkiliike Kokkolan Laitevälitys Oy, Näkömestari Oy, Power Kokkola, Rauanheimo, Rosso, Sokos Hotel Kaarle, Stiftelsen Kulturfonden för Gamlakarlebynejden r.f., Svenska Kulturfonden.
  • Liput