Su 10.2 Venäläistä loistoa

ESSE Quintet
Konservatorio klo 19.00
Pitkänsillankatu 16

Konserttikuvat

Loistokas kvintetti Venäjän Pietarista. ESSE-kvintetin musisoinnissa yhdistyvät venäläis-slaavilainen syvä tunteellisuus ja tekninen virtuositeetti saumattomaan yhteissoittoon.
Kvintetin jäsenet ovat opiskelleet musiikkia Pietarin valtionyliopistossa ja Rimski-Korsakov konservatoriossa, joista yhteinen ura on lähtenyt liikkeelle.

ESSE-kvintetti on voittanut lukuisia kansainvälisiä kilpailuja, mm. Klingenthalin (Saksa) 2011 ja Coupe Mondialen (Spoleto, Italia) 2012 yhtyesarjan, sekä ihastuttanut yleisöään konserttikiertueillaan eri puolilla maailmaa. ESSE taitaa suvereenisesti venäläisen tyylin, sekä klassisen ja pop-maailman.

Kokkolan konsertissa yhtye esittää venäläisiä sävelmiä, mutta myös Michael Jacksonin ja Vivaldin sävellykset ovat ESSEn omina sovituksina mukana.

Kirill Evseev balalaikka
Dmitrii Gogolev domra
Dzianis Yakusheu bassobalalaikka
Ksenia Kvochko harmonikka
Mikhail Krylov harmonikka

Liput 20 €/10 €

Osta lippu

  • Pääyhteistyökumppanit


    Opetus ja kulttuuriministeriö
  • Yhteistyökumppanit

    AlfaTV, Centria, City-Kokkola, Italian Kulttuuri-instituutti, Keski-Suomen Museo, Kokkolan Jymy, Kokkolan Latu, Lipputoimisto, Mediakeskus LIME, Pietarsaaren kaupunki, Suomi-Venäjä Seura, Taide Vionoja, Truba ry, Visit Kokkola
  • Tukijat

    Asunto Björndahl, Oy Autoliike Nystedt Bilaffär Oy, Canorama, Dahl Linjetrafik Ab, Drake Arts Center, Fazer Food Services, Firma FootPrint Harriet Jossfolk-Furu, Granö Oy, Halpa-Halli, Hotel Seurahuone, Hotel Kokkola, Hotelli Nukkumatti, Ab HUR Oy, Huusholli keittiöt, Ab A.Häggblom Oy, Keliber, KIP Service Oy, Kokko-Dent, Kokkolan LVIS-palvelu Oy, Kokkolan Matkatoimisto Oy, Kokkolan Satama, Konstsamfundet, Kukkakauppa Mari Havia, Kuljetusliike Lindgren Oy, MES- Musiikin edistämissäätiö, Modus Musiikki, Musiikki Järvenpää Oy, Musiikkiliike Kokkolan Laitevälitys Oy, Näkömestari Oy, Power Kokkola, Rauanheimo, Rosso, Sokos Hotel Kaarle, Stiftelsen Kulturfonden för Gamlakarlebynejden r.f., Svenska Kulturfonden.
  • Liput