Suuri Viihdekonsertti 2018 Alfa TVssä

Copacabana, Punatukkainen tyttö, Spanish eyes, Sinua sinua rakastan, I surrender, Sataman valot,  Ei aina käy niin kuin haaveillaan, Phantom of the opera…
 

Kokkolan Talviharmonikka-festivaalin 20-vuotis juhlakonsertti lähetetään lauantaina 24.3.2018 klo 19.00 AlfaTVn kanavalla.

Konsertti on nauhoitettu Kokkolan Snellman-salissa 17.2.

Konsertin solisteina olivat Johanna Försti ja Teemu Roivainen, Guardia Nueva-orkesterin kapellimestarina Raimo Vertainen

Konsertissa kuullaan runsaasti uutta guardia-ohjelmistoa; musikaalisäveliä, iskelmiä ja tangoja gaurdialaisittain sovitettuna.

  • Pääyhteistyökumppanit


    Opetus ja kulttuuriministeriö
  • Yhteistyökumppanit

    AlfaTV, Centria, City-Kokkola, Italian Kulttuuri-instituutti, Keski-Suomen Museo, Kokkolan Jymy, Kokkolan Latu, Lipputoimisto, Mediakeskus LIME, Pietarsaaren kaupunki, Suomi-Venäjä Seura, Taide Vionoja, Truba ry, Visit Kokkola
  • Tukijat

    Asunto Björndahl, Oy Autoliike Nystedt Bilaffär Oy, Canorama, Dahl Linjetrafik Ab, Drake Arts Center, Fazer Food Services, Firma FootPrint Harriet Jossfolk-Furu, Granö Oy, Halpa-Halli, Hotel Seurahuone, Hotel Kokkola, Hotelli Nukkumatti, Ab HUR Oy, Huusholli keittiöt, Ab A.Häggblom Oy, Keliber, KIP Service Oy, Kokko-Dent, Kokkolan LVIS-palvelu Oy, Kokkolan Matkatoimisto Oy, Kokkolan Satama, Konstsamfundet, Kukkakauppa Mari Havia, Kuljetusliike Lindgren Oy, MES- Musiikin edistämissäätiö, Modus Musiikki, Musiikki Järvenpää Oy, Musiikkiliike Kokkolan Laitevälitys Oy, Näkömestari Oy, Power Kokkola, Rauanheimo, Rosso, Sokos Hotel Kaarle, Stiftelsen Kulturfonden för Gamlakarlebynejden r.f., Svenska Kulturfonden.
  • Liput