Suuri Viihdekonsertti 2018 Alfa TVssä

Copacabana, Punatukkainen tyttö, Spanish eyes, Sinua sinua rakastan, I surrender, Sataman valot,  Ei aina käy niin kuin haaveillaan, Phantom of the opera…
 

Kokkolan Talviharmonikka-festivaalin 20-vuotis juhlakonsertti lähetetään lauantaina 24.3.2018 klo 19.00 AlfaTVn kanavalla.

Konsertti on nauhoitettu Kokkolan Snellman-salissa 17.2.

Konsertin solisteina olivat Johanna Försti ja Teemu Roivainen, Guardia Nueva-orkesterin kapellimestarina Raimo Vertainen

Konsertissa kuullaan runsaasti uutta guardia-ohjelmistoa; musikaalisäveliä, iskelmiä ja tangoja gaurdialaisittain sovitettuna.

 • Pääyhteistyökumppanit

  ,
  ,
  ,
  ,
  ,
  ,
  Opetus ja kulttuuriministeriö,
 • Yhteistyökumppanit

  AlfaTV, City-Kokkola, Confédération Internationale des Accordéonistes, Jazzoo, Kokkolan Jymy, Kokkolan Latu, Kokkolan Matkailu, Lipputoimisto, Luckan, Mediakeskus LIME, Musiikin Edistämissäätiö, Pietarsaaren kaupunki, Suomen Harmonikkaliitto, Truba ry
 • Tukijat

  Oy Autoliike Nystedt Bilaffär Oy, Canorama, Donave Oy, Drake Arts Center, Fazer Food Services, Firma FootPrint Harriet Jossfolk-Furu, Halpa-Halli, Hotel Seurahuone, Hotel Kokkola, Hotelli Nukkumatti, Huusholli keittiöt, Ab A.Häggblom Oy, Ab HUR Oy, Kampaamo Maarit Kauppinen, KIP Service Oy, Kokko-Dent, Kokkolan LVIS-palvelu Oy, Kokkolan Satama, Kukkakauppa Mari Havia, Kuljetusliike Lindgren Oy, Lönnberg Print&Promo, MES- Musiikin edistämissäätiö, Modus Musiikki, Musiikki Järvenpää Oy, Musiikkiliike Kokkolan Laitevälitys Oy, Näkömestari Oy, Power Kokkola, Rauanheimo,Rosso, Sokos Hotel Kaarle, Svensk-Österbottniska Samfundet.
 • Liput