Kestävää kehitystä 20 vuotta

Raimo Vertaisen visiosta keskelle kylmää, lumista ja pimeää Kokkolaa on kehittynyt lämmin ja valoisa talvinen festivaali. Festivaali, jolla on näkemystä ja uskallusta sekä jatkuvuutta.

Moni festivaali kamppailee tänä päivänä olemassaolostaan ja monen hienon festivaalin elinkaari on valitettavan lyhyt. Uudistumista, laatua, monipuolisuutta ja yhteistyötä vaaditaan tässä taistelussa. Olemme kiitollisia meitä tukeneille ihmisille, yhdistyksille ja yrityksille. Saamme aloittaa uuden, kolmannen vuosikymmenen rauhallisella mielellä.

20:ssa vuodessa Talviharmonikkafestivaali on jalostunut, muuttunut ja mukautunut. Kulttuuri kiinnostaa kaikenlaisia suomalaisia ikään, asuinpaikkaaan ja tuloluokkaan katsomatta. Olemme onnistuneet tarjoamaan monipuolisia yhteisiä kokemuksia kaikenikäisille.

Talviharmonikkafestivaalin elinkaaren aikana taiteen ja kulttuurin hyvinvointi- ja terveysvaikutuksista ollaan yhä vakuuttuneempia. Tämän olemme todeksi kokeneet lähes tuhannen tilaisuuden ja lähes 100 000 katsojan ja kokijan kanssa.

Kokkolassa on erittäin laaja ja monipuolinen kulttuuritarjonta. Kiitos pitkään vallinneen myönteisen ilmapiirin, Kokkolasta on kehittynyt merkittävä kulttuurin kehto. Toivotaan näin olevan myös tulevaisuudessa.

Vuodesta 1999, nyt ja tulevaisuudessa Talviharmonikka on sosiaalisesti ja kulttuurisesti kestävän kehityksen festivaali.

Pöytä on katettu, tervetuloa nauttimaan ja juhlimaan!

Pertti Kuosmanen
Hallituksen puheenjohtaja

  • Pääyhteistyökumppanit


    Opetus ja kulttuuriministeriö
  • Yhteistyökumppanit

    AlfaTV, Centria, City-Kokkola, Italian Kulttuuri-instituutti, Keski-Suomen Museo, Kokkolan Jymy, Kokkolan Latu, Lipputoimisto, Mediakeskus LIME, Pietarsaaren kaupunki, Suomi-Venäjä Seura, Taide Vionoja, Truba ry, Visit Kokkola
  • Tukijat

    Asunto Björndahl, Oy Autoliike Nystedt Bilaffär Oy, Canorama, Dahl Linjetrafik Ab, Drake Arts Center, Fazer Food Services, Firma FootPrint Harriet Jossfolk-Furu, Granö Oy, Halpa-Halli, Hotel Seurahuone, Hotel Kokkola, Hotelli Nukkumatti, Ab HUR Oy, Huusholli keittiöt, Ab A.Häggblom Oy, Keliber, KIP Service Oy, Kokko-Dent, Kokkolan LVIS-palvelu Oy, Kokkolan Matkatoimisto Oy, Kokkolan Satama, Konstsamfundet, Kukkakauppa Mari Havia, Kuljetusliike Lindgren Oy, MES- Musiikin edistämissäätiö, Modus Musiikki, Musiikki Järvenpää Oy, Musiikkiliike Kokkolan Laitevälitys Oy, Näkömestari Oy, Power Kokkola, Rauanheimo, Rosso, Sokos Hotel Kaarle, Stiftelsen Kulturfonden för Gamlakarlebynejden r.f., Svenska Kulturfonden.
  • Liput