Kestävää kehitystä 20 vuotta

Raimo Vertaisen visiosta keskelle kylmää, lumista ja pimeää Kokkolaa on kehittynyt lämmin ja valoisa talvinen festivaali. Festivaali, jolla on näkemystä ja uskallusta sekä jatkuvuutta.

Moni festivaali kamppailee tänä päivänä olemassaolostaan ja monen hienon festivaalin elinkaari on valitettavan lyhyt. Uudistumista, laatua, monipuolisuutta ja yhteistyötä vaaditaan tässä taistelussa. Olemme kiitollisia meitä tukeneille ihmisille, yhdistyksille ja yrityksille. Saamme aloittaa uuden, kolmannen vuosikymmenen rauhallisella mielellä.

20:ssa vuodessa Talviharmonikkafestivaali on jalostunut, muuttunut ja mukautunut. Kulttuuri kiinnostaa kaikenlaisia suomalaisia ikään, asuinpaikkaaan ja tuloluokkaan katsomatta. Olemme onnistuneet tarjoamaan monipuolisia yhteisiä kokemuksia kaikenikäisille.

Talviharmonikkafestivaalin elinkaaren aikana taiteen ja kulttuurin hyvinvointi- ja terveysvaikutuksista ollaan yhä vakuuttuneempia. Tämän olemme todeksi kokeneet lähes tuhannen tilaisuuden ja lähes 100 000 katsojan ja kokijan kanssa.

Kokkolassa on erittäin laaja ja monipuolinen kulttuuritarjonta. Kiitos pitkään vallinneen myönteisen ilmapiirin, Kokkolasta on kehittynyt merkittävä kulttuurin kehto. Toivotaan näin olevan myös tulevaisuudessa.

Vuodesta 1999, nyt ja tulevaisuudessa Talviharmonikka on sosiaalisesti ja kulttuurisesti kestävän kehityksen festivaali.

Pöytä on katettu, tervetuloa nauttimaan ja juhlimaan!

Pertti Kuosmanen
Hallituksen puheenjohtaja

 • Pääyhteistyökumppanit

  ,
  ,
  ,
  ,
  ,
  ,
  Opetus ja kulttuuriministeriö,
 • Yhteistyökumppanit

  AlfaTV, City-Kokkola, Confédération Internationale des Accordéonistes, Jazzoo, Kokkolan Jymy, Kokkolan Latu, Kokkolan Matkailu, Lipputoimisto, Luckan, Mediakeskus LIME, Musiikin Edistämissäätiö, Pietarsaaren kaupunki, Suomen Harmonikkaliitto, Truba ry
 • Tukijat

  Oy Autoliike Nystedt Bilaffär Oy, Canorama, Donave Oy, Drake Arts Center, Fazer Food Services, Firma FootPrint Harriet Jossfolk-Furu, Halpa-Halli, Hotel Seurahuone, Hotel Kokkola, Hotelli Nukkumatti, Huusholli keittiöt, Ab A.Häggblom Oy, Ab HUR Oy, Kampaamo Maarit Kauppinen, KIP Service Oy, Kokko-Dent, Kokkolan LVIS-palvelu Oy, Kokkolan Satama, Kukkakauppa Mari Havia, Kuljetusliike Lindgren Oy, Lönnberg Print&Promo, MES- Musiikin edistämissäätiö, Modus Musiikki, Musiikki Järvenpää Oy, Musiikkiliike Kokkolan Laitevälitys Oy, Näkömestari Oy, Power Kokkola, Rauanheimo,Rosso, Sokos Hotel Kaarle, Svensk-Österbottniska Samfundet.
 • Liput