Kokkolan Talviharmonikka-festivaali Alfa TV:llä

31.5.2017 klo 21.00 Talviharmonikka Bester Quartet
Krakovalainen kvartetti hurmasi kokkolalaisyleisön kertaheitolla.
Bester on ilmiö, jonka musisoinnissa yhdistyvät jazz, klezmer ja klassinen puolalaisella höysteellä.
Mukana versio suomalaisesta valssista “Rantakoivun alla”.
7.6.2017 klo 21.00 Talviharmonikan Rautawaara-klubi
Talviharmonikan klubi-illassa Harri Kuusijärvi & Koutus, MäSä- duoja Tapio Miettinen. Monityylisen illan parhaita paloja.

 • Pääyhteistyökumppanit

  ,
  ,
  ,
  ,
  ,
  ,
  Opetus ja kulttuuriministeriö,
 • Yhteistyökumppanit

  AlfaTV, City-Kokkola, Confédération Internationale des Accordéonistes, Jazzoo, Kokkolan Jymy, Kokkolan Latu, Kokkolan Matkailu, Lipputoimisto, Luckan, Mediakeskus LIME, Musiikin Edistämissäätiö, Pietarsaaren kaupunki, Suomen Harmonikkaliitto, Truba ry
 • Tukijat

  Oy Autoliike Nystedt Bilaffär Oy, Canorama, Donave Oy, Drake Arts Center, Fazer Food Services, Firma FootPrint Harriet Jossfolk-Furu, Halpa-Halli, Hotel Seurahuone, Hotel Kokkola, Hotelli Nukkumatti, Huusholli keittiöt, Ab A.Häggblom Oy, Ab HUR Oy, Kampaamo Maarit Kauppinen, KIP Service Oy, Kokko-Dent, Kokkolan LVIS-palvelu Oy, Kokkolan Satama, Konstsamfundet, Kukkakauppa Mari Havia, Kuljetusliike Lindgren Oy, Lönnberg Print&Promo, MES- Musiikin edistämissäätiö, Modus Musiikki, Musiikki Järvenpää Oy, Musiikkiliike Kokkolan Laitevälitys Oy, Näkömestari Oy, Power Kokkola, RaniPlast, Rauanheimo, Rosso, Sokos Hotel Kaarle, Svensk-Österbottniska Samfundet.
 • Liput