Yhdessä olemme enemmän

7903157#TFBfNTk5MF8xXzc5MDMxNTdfMV8xMTY4LmpwZw==

Vuosi sitten otin viestikapulan vastaan Lempiälän Teuvolta, hallituksemme nykyiseltä kunniapuheenjohtajalta. Viestikapula huokui yhteistyötä, perinteitä ja luovuutta. Nöyränä otin sen vastaan ja lähdin matkaan. Olen saanut toimia yhdistyksessä, jonka sydän sykkii luovuutta ja intoa yhdistettynä harkitsevaan suunnitelmallisuuteen. Taiteellisen johtajan tukena ja apuna on sitoutunut ja osaava hallitus. #Luottamus

Talviharmonikka on tottunut rikkomaan rajoja ja tuomaan kulttuuritarjontaa kaikelle yleisölle. Osallistujille ilmaiset konsertit ja tapahtumat ovat meille tärkeä arvo. Näitä tapahtumia on ohjelmassamme yli puolet. Tänä vuonna olemme lisänneet mm. koululaiskonserttien määrää. Tyytyväisenä voin todeta, että tänäkin vuonna on harmonikkakiertue vanhainkodeissa. #Vauvasta vaariin,  #6-100 -vuotiaille

Taide- ja kulttuuritoiminnan positiivinen vaikutus hyvinvointiin ja terveyteen on tutkimuksissa todettu kiistaton tosiasia. Kulttuuritoimintaan aktiivisesti osallistuminen lisää myös mielen hyvinvointia. Kokemus yhteisöllisestä osallisuudesta vahvistaa myös luottamusta ja lisää luovuutta ja iloa. #Hymyä!

Tuotamme hienoja elämyksiä myös tänä vuonna yhteistyössä useiden paikallisten toimijoiden kanssa. Talviharmonikka näkyy marketeissa, konserttisaleissa, kadulla ja kaupoissa. Tämä kaikki perustuu Talviharmonikan laajaan kulttuuritoimijoiden yhteistyöverkostoon. #Yhdessä olemme enemmän

Suomi 100 vuotta juhlavuoden kunniaksi ja loistoksi olemme kattaneet monipuolisen kulttuuritarjottimen Teille kaikille koettavaksi ja nautittavaksi. Tämän tarjottimen kruunaa ilta Mannerheimin seurassa. #suomi100.

Kiitos taiteellinen johtaja ja yhdistyksen hallitus sekä kaikki tukijat ja yhteistyökumppanit.

Tänä vuonna juhlimme 100-vuotiasta Suomea. Ensi vuonna, hyvät ystävät, on aika juhlia 20-vuotiasta Talviharmonikkafestivaalia.

Tervetuloa Talviharmonikka-festivaaleille nauttimaan elämyksistä ja voimaan hyvin.

Pertti Kuosmanen
Hallituksen puheenjohtaja

  • Pääyhteistyökumppanit


    Opetus ja kulttuuriministeriö
  • Yhteistyökumppanit

    AlfaTV, Centria, City-Kokkola, Italian Kulttuuri-instituutti, Keski-Suomen Museo, Kokkolan Jymy, Kokkolan Latu, Lipputoimisto, Mediakeskus LIME, Pietarsaaren kaupunki, Suomi-Venäjä Seura, Taide Vionoja, Truba ry, Visit Kokkola
  • Tukijat

    Asunto Björndahl, Oy Autoliike Nystedt Bilaffär Oy, Canorama, Dahl Linjetrafik Ab, Drake Arts Center, Fazer Food Services, Firma FootPrint Harriet Jossfolk-Furu, Granö Oy, Halpa-Halli, Hotel Seurahuone, Hotel Kokkola, Hotelli Nukkumatti, Ab HUR Oy, Huusholli keittiöt, Ab A.Häggblom Oy, Keliber, KIP Service Oy, Kokko-Dent, Kokkolan LVIS-palvelu Oy, Kokkolan Matkatoimisto Oy, Kokkolan Satama, Konstsamfundet, Kukkakauppa Mari Havia, Kuljetusliike Lindgren Oy, MES- Musiikin edistämissäätiö, Modus Musiikki, Musiikki Järvenpää Oy, Musiikkiliike Kokkolan Laitevälitys Oy, Näkömestari Oy, Power Kokkola, Rauanheimo, Rosso, Sokos Hotel Kaarle, Stiftelsen Kulturfonden för Gamlakarlebynejden r.f., Svenska Kulturfonden.
  • Liput