To 16.2. Pelimannin Ilta

Konserttikuvia

Schaumansali, Pietarsaari klo 19.00
Kauppiaskatu 10

duvi_131030-1_0148_12x24

dav

Energiset ryhmät – Vestersundsby spelmän ja Pedersören Kansalaisopiston harmonikkakerho – tarjoavat illan, joka on täynnä tanssi- ja kansanmusiikkia. Näiden orkestereiden vaihtelevat kokoonpanot sisältävät paljesoittimien lisäksi viuluja, kitaroita – erilaisia soitinarsenaaleja. Vaihteleva musiikki-ilta sisältää monta viehkeää ohjelmanumeroa, joissa ryhmien solistit esiintyvät. Myös yleisöllä on mahdollisuus osallistua yhteislauluun.

Odotamme huumorin, musiikin sekä iloisen tunnelman täyteistä iltaa.

Ryhmien johtajana on Mia Willnäs.

Liput 5 €

 

  • Pääyhteistyökumppanit


    Opetus ja kulttuuriministeriö
  • Yhteistyökumppanit

    AlfaTV, Centria, City-Kokkola, Italian Kulttuuri-instituutti, Keski-Suomen Museo, Kokkolan Jymy, Kokkolan Latu, Lipputoimisto, Mediakeskus LIME, Pietarsaaren kaupunki, Suomi-Venäjä Seura, Taide Vionoja, Truba ry, Visit Kokkola
  • Tukijat

    Asunto Björndahl, Oy Autoliike Nystedt Bilaffär Oy, Canorama, Dahl Linjetrafik Ab, Drake Arts Center, Fazer Food Services, Firma FootPrint Harriet Jossfolk-Furu, Granö Oy, Halpa-Halli, Hotel Seurahuone, Hotel Kokkola, Hotelli Nukkumatti, Ab HUR Oy, Huusholli keittiöt, Ab A.Häggblom Oy, Keliber, KIP Service Oy, Kokko-Dent, Kokkolan LVIS-palvelu Oy, Kokkolan Matkatoimisto Oy, Kokkolan Satama, Konstsamfundet, Kukkakauppa Mari Havia, Kuljetusliike Lindgren Oy, MES- Musiikin edistämissäätiö, Modus Musiikki, Musiikki Järvenpää Oy, Musiikkiliike Kokkolan Laitevälitys Oy, Näkömestari Oy, Power Kokkola, Rauanheimo, Rosso, Sokos Hotel Kaarle, Stiftelsen Kulturfonden för Gamlakarlebynejden r.f., Svenska Kulturfonden.
  • Liput