Ke 15.2. Kulmalla loves Talviharmonikka

Konserttikuvia

 

 

Corner’s Pub, Hotel Seurahuone klo 21.30
Torikatu 24

kulmalla

 

 

 

 

 

 

 

“Runo kohtaa haitarin”
Laulajat ja lausujat esittävät suosikkirunoilijoidensa tuotantoa dialogissa haitaristien kanssa. Mm. Tapio Miettinen & Set Häkkinen, Julia Hansson & Keke Lammassaari, Juha Kuurajärvi, Eivor Hagmark & Laura Suurla.
Runoja kuullaan mm seuraavilta runoilijoilta: Lauri Viita, Uuno Kailas, Kaarlo Sarkia, Saima Harmaja

Kokkolan Vähäriviset
Vähärivisten kavalkadi iloitsee Tapio Miettisen johdolla perinnesävelmien äärellä. Tähän hymyilevään joukkoon sopii sulassa sovussa mestarit, kisällit sekä vasta-alkajat.

Open Stage Jamit
Vähärivisten jälkeen ilta jatkuu jamien merkeissä. Luvassa on kansanmusiikkia, jamitunnelmaa, puskasoiton pauketta ja yhteissoiton riemua. Jammailemassa on Konservatorion ja Centria AMK:n opiskelijoita ja voi lauteilta löytää jopa maailmalla kiertäneitä soittajia.
Lava on avoin kaikille ja puskasoitto soi.

Vapaa pääsy.

Truba logokp_konservatorio_logo_KOK

Kulmalla logo2(1)

Centria_amk_suomi

  • Pääyhteistyökumppanit






    Opetus ja kulttuuriministeriö
  • Yhteistyökumppanit

    AlfaTV, Centria, City-Kokkola, Italian Kulttuuri-instituutti, Keski-Suomen Museo, Kokkolan Jymy, Kokkolan Latu, Lipputoimisto, Mediakeskus LIME, Pietarsaaren kaupunki, Suomi-Venäjä Seura, Taide Vionoja, Truba ry, Visit Kokkola
  • Tukijat

    Asunto Björndahl, Oy Autoliike Nystedt Bilaffär Oy, Canorama, Dahl Linjetrafik Ab, Drake Arts Center, Fazer Food Services, Firma FootPrint Harriet Jossfolk-Furu, Granö Oy, Halpa-Halli, Hotel Seurahuone, Hotel Kokkola, Hotelli Nukkumatti, Ab HUR Oy, Huusholli keittiöt, Ab A.Häggblom Oy, Keliber, KIP Service Oy, Kokko-Dent, Kokkolan LVIS-palvelu Oy, Kokkolan Matkatoimisto Oy, Kokkolan Satama, Konstsamfundet, Kukkakauppa Mari Havia, Kuljetusliike Lindgren Oy, MES- Musiikin edistämissäätiö, Modus Musiikki, Musiikki Järvenpää Oy, Musiikkiliike Kokkolan Laitevälitys Oy, Näkömestari Oy, Power Kokkola, Rauanheimo, Rosso, Sokos Hotel Kaarle, Stiftelsen Kulturfonden för Gamlakarlebynejden r.f., Svenska Kulturfonden.
  • Liput