Pe 17.2. Talviharmonikan Rautawaara-klubi

Corner’s Pub, Hotel Seurahuone klo 22.00
Torikatu 24

koutus_oranssi-vaaka_72ppi

 

 

 

 

 

 

 

”Pubikonsertteja rajoja rikkoen, kansanmusiikista rytmimusiikin kautta klassiseen”.

Klubin lavalla esiintyy sekä musiikin ammattilaisia että opiskelijoita Keski-Pohjanmaan konservatoriosta ja Centria-ammattikorkeakoulusta.

Koutus
Harri Kuusijärvi ja Koutus puhaltaa uutta eloa harmonikkamusiikkiin. Pohjoisesta ulottuvuudesta inspiraationsa ammentava ryhmä soittaa ns. avanthaitarijazzia.
Se on instrumentaalimusiikkia, jossa improvisaatio polttoaineena liikutaan taidemusiikin,  jazzin ja rockin laajassa rajamaastossa. Yhtyeen 2014 julkaistu debyyttialbumi sai osakseen laajaa kansainvälistä huomiota ja viiden tähden arvioita niin jazz-, rock- kuin maailmanmusiikkikriitikoiltakin.

Harri Kuusijärvi, harmonikka
Veikki Virkajärvi, sähkökitara
Mikael Myrskog, syntetisaattorit
Jesse Ojajärvi, rummut

Accordion Rave
Seurahuoneen Corner’s Pub muuttuu tanssiklubiksi haitarin jyskeessä. Tanssikenkiä, neonvärejä, pimennetyt ikkunat, valoshow ja bileet ovat valmiit alkamaan. mm. Tapio Miettinen

Pääinstrumentikseen 2-rivisen haitarin valinnut Tapio Miettinen on luonut omaa tyyliään vähärivisen haitarin taitajana. Miettisen soitto on sekä kuulaan kaunista että shamanistista ryskettä ja kaikkea siltä väliltä. Pienestä taikalaatikostaan Miettinen loihtii esiin ja ilmoille monimuotoisen ja danceuskottavan äänimaailman.

Liput 5 €

Kulmalla logo2(1)

Truba logo

Centria_amk_suomikp_konservatorio_logo_KOKmes-logo-kopio

  • Pääyhteistyökumppanit


    Opetus ja kulttuuriministeriö
  • Yhteistyökumppanit

    AlfaTV, Centria, City-Kokkola, Italian Kulttuuri-instituutti, Keski-Suomen Museo, Kokkolan Jymy, Kokkolan Latu, Lipputoimisto, Mediakeskus LIME, Pietarsaaren kaupunki, Suomi-Venäjä Seura, Taide Vionoja, Truba ry, Visit Kokkola
  • Tukijat

    Asunto Björndahl, Oy Autoliike Nystedt Bilaffär Oy, Canorama, Dahl Linjetrafik Ab, Drake Arts Center, Fazer Food Services, Firma FootPrint Harriet Jossfolk-Furu, Granö Oy, Halpa-Halli, Hotel Seurahuone, Hotel Kokkola, Hotelli Nukkumatti, Ab HUR Oy, Huusholli keittiöt, Ab A.Häggblom Oy, Keliber, KIP Service Oy, Kokko-Dent, Kokkolan LVIS-palvelu Oy, Kokkolan Matkatoimisto Oy, Kokkolan Satama, Konstsamfundet, Kukkakauppa Mari Havia, Kuljetusliike Lindgren Oy, MES- Musiikin edistämissäätiö, Modus Musiikki, Musiikki Järvenpää Oy, Musiikkiliike Kokkolan Laitevälitys Oy, Näkömestari Oy, Power Kokkola, Rauanheimo, Rosso, Sokos Hotel Kaarle, Stiftelsen Kulturfonden för Gamlakarlebynejden r.f., Svenska Kulturfonden.
  • Liput