La 18.2. Jaakko Laitinen ja Väärä raha

 Calle Nightclub, klo 23.00

Tulemme Lapista- Sallasta, Inarista ja Rovaniemeltä. Musiikkimme on monissa liemissä marinoitu erikoisuus.”

jlvrpromo_jukka_merimaa21

Luvassa on rajua menoa, tulisia tunteita ja suloista hellyyttä kun Balkanin mustalaisrytmejä, venäläisiä romansseja sekä vanhaa suomalaista iskelmää sekoitteleva kansainvälisestikin kunnostautunut lappilaislähtöinen etno-orkesteri Jaakko Laitinen & Väärä Raha saapuu Kokkolaan. Bändi tunnetaan hurmoksellisista live-esiintymisistään niin Ruissalosta Suomussalmelle kuin Eirasta Inariin.

Maamme rajojen ulkopuolella se on esiintynyt Saksassa, Sveitsissä, Italiassa, Unkarissa, Kazakstanissa, Makedoniassa, Turkissa, Ukrainassa, Venäjällä ja pitkin Baltiaa ja Skandinaviaa. Luvassa on rakastetuimpia Väärä Raha -ralleja kuten  ”Hän ei lemmi mua” ja ”Yö Rovaniemellä”, mutta myös tuoreita makupaloja orkesterin talvella 2017 julkaistavalta neljänneltä albumilta.

Jaakko Laitinen, laulu
Jarkko Niemelä, trumpetti, buzuki
Harri Kuusijärvi, harmonikka
Tuomo Kuure, kontrabasso
Janne Hast, rummut

Liput 8 €

S-Etukortilla 6 €

  • Pääyhteistyökumppanit


    Opetus ja kulttuuriministeriö
  • Yhteistyökumppanit

    AlfaTV, Centria, City-Kokkola, Italian Kulttuuri-instituutti, Keski-Suomen Museo, Kokkolan Jymy, Kokkolan Latu, Lipputoimisto, Mediakeskus LIME, Pietarsaaren kaupunki, Suomi-Venäjä Seura, Taide Vionoja, Truba ry, Visit Kokkola
  • Tukijat

    Asunto Björndahl, Oy Autoliike Nystedt Bilaffär Oy, Canorama, Dahl Linjetrafik Ab, Drake Arts Center, Fazer Food Services, Firma FootPrint Harriet Jossfolk-Furu, Granö Oy, Halpa-Halli, Hotel Seurahuone, Hotel Kokkola, Hotelli Nukkumatti, Ab HUR Oy, Huusholli keittiöt, Ab A.Häggblom Oy, Keliber, KIP Service Oy, Kokko-Dent, Kokkolan LVIS-palvelu Oy, Kokkolan Matkatoimisto Oy, Kokkolan Satama, Konstsamfundet, Kukkakauppa Mari Havia, Kuljetusliike Lindgren Oy, MES- Musiikin edistämissäätiö, Modus Musiikki, Musiikki Järvenpää Oy, Musiikkiliike Kokkolan Laitevälitys Oy, Näkömestari Oy, Power Kokkola, Rauanheimo, Rosso, Sokos Hotel Kaarle, Stiftelsen Kulturfonden för Gamlakarlebynejden r.f., Svenska Kulturfonden.
  • Liput