On aika kiittää

LempiäläTeuvoVuoden 2016 Talviharmonikkafestivaalin valmistelutyö on tätä tervehdystä kirjoittaessani hyvässä vauhdissa. Yhteiskuntamme elää monien haasteiden keskellä. Tämä on tuonut lisähaastetta myös kulttuuritapahtumien tuottajille. Monipuolisen ohjelmatarjonnan ja tiukan budjettikurin toteuttaminen vaatii paljon pohdintaa, neuvotteluja ja vääntöä.

Viikon ohjelma- ja sopimustilanne on kuitenkin viimeistelyä vaille valmis. Taiteellinen johtaja on jälleen viritellyt ohjelmaa moneen makuun. Hänen tukenaan ovat olleet monet yhteistyötahot ja yhdistyksen hallitus. Haluan lausua parhaan kiitoksen teille kaikille ”Talven” tukijoille ja tekijöille.

Tämä Talviharmonikkafestivaalin valmistelutyö on itselleni kahdeksas yhdistyksen puheenjohtajana. Asiantuntijoiden mukaan kulttuurialan yhdistysten hallituksen puheenjohtajan optimaalinen toimikausi on 5 – 8 vuotta. On hyvä noudattaa asiantuntijan ohjetta. Muutama viikko sitten sain lupauksen seuraajaltani, että hän on vuosikokouksessa käytettävissä puheenjohtajan tehtävään. Tätä lukiessasi puheenjohtajana on jo aloittanut rehtori Pertti Kuosmanen. Toivotan Pertille parhainta menestystä.

Aika Talviharmonikassa on antanut paljon hyviä kokemuksia. Työ yhteistyötahojen kanssa on ollut tuloksellista. Olen kokenut paljon hienoja kohtaamisia muiden festivaalien toimijoiden ja esiintyvien taiteilijoiden kanssa.

Lausun parhaat kiitokset hyvästä yhteistyöstä Kokkolan kaupungille, kaikille tukijoillemme, lukuisille yhteistyötahoille, festivaaliviikon aktiiviavustajille ja yhdistyksen hallitukselle.

Toivotan festivaaliyleisön ja esiintyjät lämpimästi tervetulleiksi tilaisuuksiin

Teuvo Lempiälä
Hallituksen puheenjohtaja

  • Pääyhteistyökumppanit


    Opetus ja kulttuuriministeriö
  • Yhteistyökumppanit

    AlfaTV, Centria, City-Kokkola, Italian Kulttuuri-instituutti, Keski-Suomen Museo, Kokkolan Jymy, Kokkolan Latu, Lipputoimisto, Mediakeskus LIME, Pietarsaaren kaupunki, Suomi-Venäjä Seura, Taide Vionoja, Truba ry, Visit Kokkola
  • Tukijat

    Asunto Björndahl, Oy Autoliike Nystedt Bilaffär Oy, Canorama, Dahl Linjetrafik Ab, Drake Arts Center, Fazer Food Services, Firma FootPrint Harriet Jossfolk-Furu, Granö Oy, Halpa-Halli, Hotel Seurahuone, Hotel Kokkola, Hotelli Nukkumatti, Ab HUR Oy, Huusholli keittiöt, Ab A.Häggblom Oy, Keliber, KIP Service Oy, Kokko-Dent, Kokkolan LVIS-palvelu Oy, Kokkolan Matkatoimisto Oy, Kokkolan Satama, Konstsamfundet, Kukkakauppa Mari Havia, Kuljetusliike Lindgren Oy, MES- Musiikin edistämissäätiö, Modus Musiikki, Musiikki Järvenpää Oy, Musiikkiliike Kokkolan Laitevälitys Oy, Näkömestari Oy, Power Kokkola, Rauanheimo, Rosso, Sokos Hotel Kaarle, Stiftelsen Kulturfonden för Gamlakarlebynejden r.f., Svenska Kulturfonden.
  • Liput