On aika kiittää

LempiäläTeuvoVuoden 2016 Talviharmonikkafestivaalin valmistelutyö on tätä tervehdystä kirjoittaessani hyvässä vauhdissa. Yhteiskuntamme elää monien haasteiden keskellä. Tämä on tuonut lisähaastetta myös kulttuuritapahtumien tuottajille. Monipuolisen ohjelmatarjonnan ja tiukan budjettikurin toteuttaminen vaatii paljon pohdintaa, neuvotteluja ja vääntöä.

Viikon ohjelma- ja sopimustilanne on kuitenkin viimeistelyä vaille valmis. Taiteellinen johtaja on jälleen viritellyt ohjelmaa moneen makuun. Hänen tukenaan ovat olleet monet yhteistyötahot ja yhdistyksen hallitus. Haluan lausua parhaan kiitoksen teille kaikille ”Talven” tukijoille ja tekijöille.

Tämä Talviharmonikkafestivaalin valmistelutyö on itselleni kahdeksas yhdistyksen puheenjohtajana. Asiantuntijoiden mukaan kulttuurialan yhdistysten hallituksen puheenjohtajan optimaalinen toimikausi on 5 – 8 vuotta. On hyvä noudattaa asiantuntijan ohjetta. Muutama viikko sitten sain lupauksen seuraajaltani, että hän on vuosikokouksessa käytettävissä puheenjohtajan tehtävään. Tätä lukiessasi puheenjohtajana on jo aloittanut rehtori Pertti Kuosmanen. Toivotan Pertille parhainta menestystä.

Aika Talviharmonikassa on antanut paljon hyviä kokemuksia. Työ yhteistyötahojen kanssa on ollut tuloksellista. Olen kokenut paljon hienoja kohtaamisia muiden festivaalien toimijoiden ja esiintyvien taiteilijoiden kanssa.

Lausun parhaat kiitokset hyvästä yhteistyöstä Kokkolan kaupungille, kaikille tukijoillemme, lukuisille yhteistyötahoille, festivaaliviikon aktiiviavustajille ja yhdistyksen hallitukselle.

Toivotan festivaaliyleisön ja esiintyjät lämpimästi tervetulleiksi tilaisuuksiin

Teuvo Lempiälä
Hallituksen puheenjohtaja

 • Pääyhteistyökumppanit

  ,
  ,
  ,
  ,
  ,
  ,
  Opetus ja kulttuuriministeriö,
 • Yhteistyökumppanit

  AlfaTV, City-Kokkola, Confédération Internationale des Accordéonistes, Jazzoo, Kokkolan Jymy, Kokkolan Latu, Kokkolan Matkailu, Lipputoimisto, Luckan, Mediakeskus LIME, Musiikin Edistämissäätiö, Pietarsaaren kaupunki, Suomen Harmonikkaliitto, Truba ry
 • Tukijat

  Oy Autoliike Nystedt Bilaffär Oy, Canorama, Donave Oy, Drake Arts Center, Fazer Food Services, Firma FootPrint Harriet Jossfolk-Furu, Halpa-Halli, Hotel Seurahuone, Hotel Kokkola, Hotelli Nukkumatti, Huusholli keittiöt, Ab A.Häggblom Oy, Ab HUR Oy, Kampaamo Maarit Kauppinen, KIP Service Oy, Kokko-Dent, Kokkolan LVIS-palvelu Oy, Kokkolan Satama, Konstsamfundet, Kukkakauppa Mari Havia, Kuljetusliike Lindgren Oy, Lönnberg Print&Promo, MES- Musiikin edistämissäätiö, Modus Musiikki, Musiikki Järvenpää Oy, Musiikkiliike Kokkolan Laitevälitys Oy, Näkömestari Oy, Power Kokkola, RaniPlast, Rauanheimo, Rosso, Sokos Hotel Kaarle, Svensk-Österbottniska Samfundet.
 • Liput