Täysi-ikäinen

9_nFgti0RfmJ54L3_l_4do1TfBTv-OErsQPQUCyk7XI,wNtxh3F6uGMM_CM0uxDQkltispv-zhKT9iXla6Jn8RsKokkolan Talviharmonikka-festivaali on tullut täysi-ikäiseksi. 18 vuotta festivaalia on pitkä matka. Se vaatii paljon sitoutumista, festivaaliaatetta ja hengen paloa. Maailma muuttuu, mutta musiikkia ja kulttuuria tarvitaan. Alusta alkaen on festivaalimme tarjonnut monelle nuorelle ponnistuslaudan matkalla eteenpäin. Vanhemmalle kulttuurinharrastajalle ja toimijalle olemme tarjonneet eri tilaisuuksia verrytellä opituilla taidoilla ja mahdollisuuden oppia lisää. Lukuisat ovat ne maat joiden erilaista musiikkikulttuuria ja perinnettä olemme tuoneet esille.

Uskoakseni tämä on auttanut omalta pieneltä osaltaan meitä paremmin ymmärtämään vieraita kulttuureja. Jokainen on oma palasensa suuremmasta kokonaisuudesta.

Ranskalaisten artistien jonglöörikonsertti on häikäisevän uutta tarjontaa festivaalillamme; Jerome Thomas on maailmankuulu jönglööri, joka yhdistää sirkustaidetta ja musiikkia ainutkertaisesti.
Bengan Janson ja Janne Åström Tukholmasta edustavat perinteistä ruotsalaista lavailoittelua.

Tallari viettää juhlavuottaan ja raspinen Pirulainen svengailee lauantai-iltana. Trio Fratres tekee comebackin. Vierailijoiden lisäksi oman maakuntamme tekijät näkyvät ja kuuluvat vahvasti.
Lounasmusiikki eri kohteissa on tullut suosituksi.

Tule, kuuntele, vaikutu ja pohdiskele festivaalimme antia ja sisältöä.

Kiitokset tukijoillemme, yhdistyksemme talkootyömuurahaisille sekä uskolliselle yleisölle. Erityiskiitoksen ansaitsee pitkäaikainen hallituksemme puheenjohtaja Teuvo Lempiälä. Kiitos Teuvo!

Olkaa tervetulleita

Raimo Vertainen
Taiteellinen johtaja

 • Pääyhteistyökumppanit

  ,
  ,
  ,
  ,
  ,
  ,
  Opetus ja kulttuuriministeriö,
 • Yhteistyökumppanit

  AlfaTV, City-Kokkola, Confédération Internationale des Accordéonistes, Jazzoo, Kokkolan Jymy, Kokkolan Latu, Kokkolan Matkailu, Lipputoimisto, Luckan, Mediakeskus LIME, Musiikin Edistämissäätiö, Pietarsaaren kaupunki, Suomen Harmonikkaliitto, Truba ry
 • Tukijat

  Oy Autoliike Nystedt Bilaffär Oy, Canorama, Donave Oy, Drake Arts Center, Fazer Food Services, Firma FootPrint Harriet Jossfolk-Furu, Halpa-Halli, Hotel Seurahuone, Hotel Kokkola, Hotelli Nukkumatti, Huusholli keittiöt, Ab A.Häggblom Oy, Ab HUR Oy, Kampaamo Maarit Kauppinen, KIP Service Oy, Kokko-Dent, Kokkolan LVIS-palvelu Oy, Kokkolan Satama, Konstsamfundet, Kukkakauppa Mari Havia, Kuljetusliike Lindgren Oy, Lönnberg Print&Promo, MES- Musiikin edistämissäätiö, Modus Musiikki, Musiikki Järvenpää Oy, Musiikkiliike Kokkolan Laitevälitys Oy, Näkömestari Oy, Power Kokkola, RaniPlast, Rauanheimo, Rosso, Sokos Hotel Kaarle, Svensk-Österbottniska Samfundet.
 • Liput