Säveliä senioreille

Konserttikuvat:

 

To 18.2. 2016

12.30 Lohtaja, Palvelukeskus Lepola

14.00 Kälviä, Palvelukeskus Leporanta

15.30 Ullava, Hopijakummun Palvelukeskus

Pe 19.2.2016

10.00 Kokkola, Kuusikummun palvelutalo

12.00 Kokkola,Tervakartano

13.15 Kokkola, Honkaharjun palvelutalo

14.45 Kruunupyy/Kronoby, Sandbacka vårdcenter

Seppo Soittila musisoi ja laulaa vanhusten palvelutaloissa. Valsseja, tangoja ja paljon tunnettuja lauluja luvassa.

Vapaa pääsy.mExcVibBDgnB_uMQa1dyoIthog6Nnhe7XcYCggUFZEk

 

 

 

 

 

 

  • Pääyhteistyökumppanit


    Opetus ja kulttuuriministeriö
  • Yhteistyökumppanit

    AlfaTV, Centria, City-Kokkola, Italian Kulttuuri-instituutti, Keski-Suomen Museo, Kokkolan Jymy, Kokkolan Latu, Lipputoimisto, Mediakeskus LIME, Pietarsaaren kaupunki, Suomi-Venäjä Seura, Taide Vionoja, Truba ry, Visit Kokkola
  • Tukijat

    Asunto Björndahl, Oy Autoliike Nystedt Bilaffär Oy, Canorama, Dahl Linjetrafik Ab, Drake Arts Center, Fazer Food Services, Firma FootPrint Harriet Jossfolk-Furu, Granö Oy, Halpa-Halli, Hotel Seurahuone, Hotel Kokkola, Hotelli Nukkumatti, Ab HUR Oy, Huusholli keittiöt, Ab A.Häggblom Oy, Keliber, KIP Service Oy, Kokko-Dent, Kokkolan LVIS-palvelu Oy, Kokkolan Matkatoimisto Oy, Kokkolan Satama, Konstsamfundet, Kukkakauppa Mari Havia, Kuljetusliike Lindgren Oy, MES- Musiikin edistämissäätiö, Modus Musiikki, Musiikki Järvenpää Oy, Musiikkiliike Kokkolan Laitevälitys Oy, Näkömestari Oy, Power Kokkola, Rauanheimo, Rosso, Sokos Hotel Kaarle, Stiftelsen Kulturfonden för Gamlakarlebynejden r.f., Svenska Kulturfonden.
  • Liput