Ke 18.2. Kulmalla loves Talviharmonikka

Truba ja TalviharmonikkaKulmalla logo2(1)
Corner´s Pub klo 21
Torikatu 24

Kokkolan vähäriviset
Yllätysesiintyjiä

Bändipromo1_kulmalla

 

 

 

 

 

Kansanmusiikkimaailman jamitunnelmaa, puskasoiton painetta ja yhteissoiton riemua sekä hienoja yhtyeitä. Aluksi Kokkolan vähäriviset ja sen jälkeen yllätysesiintyjiä. Esiintyjen jälkeen ilta jatkuu kansanmusiikkijamien merkeissä. Jammailemassa on Konservatorion ja Centria ammattikorkeakoulun kansanmusiikin opiskelijoita ja voi lauteilta löytää jopa maailmalla kiertäneitä soittajia.
Lava on avoin kaikille ja puskasoitto soi.
Vapaa pääsy

 

Truba logo              kp_konservatorio_logo_KOKCentria_amk_suomi

 

 

 

 

  • Pääyhteistyökumppanit


    Opetus ja kulttuuriministeriö
  • Yhteistyökumppanit

    AlfaTV, Centria, City-Kokkola, Italian Kulttuuri-instituutti, Keski-Suomen Museo, Kokkolan Jymy, Kokkolan Latu, Lipputoimisto, Mediakeskus LIME, Pietarsaaren kaupunki, Suomi-Venäjä Seura, Taide Vionoja, Truba ry, Visit Kokkola
  • Tukijat

    Asunto Björndahl, Oy Autoliike Nystedt Bilaffär Oy, Canorama, Dahl Linjetrafik Ab, Drake Arts Center, Fazer Food Services, Firma FootPrint Harriet Jossfolk-Furu, Granö Oy, Halpa-Halli, Hotel Seurahuone, Hotel Kokkola, Hotelli Nukkumatti, Ab HUR Oy, Huusholli keittiöt, Ab A.Häggblom Oy, Keliber, KIP Service Oy, Kokko-Dent, Kokkolan LVIS-palvelu Oy, Kokkolan Matkatoimisto Oy, Kokkolan Satama, Konstsamfundet, Kukkakauppa Mari Havia, Kuljetusliike Lindgren Oy, MES- Musiikin edistämissäätiö, Modus Musiikki, Musiikki Järvenpää Oy, Musiikkiliike Kokkolan Laitevälitys Oy, Näkömestari Oy, Power Kokkola, Rauanheimo, Rosso, Sokos Hotel Kaarle, Stiftelsen Kulturfonden för Gamlakarlebynejden r.f., Svenska Kulturfonden.
  • Liput