Su 23.2. Sunnuntain Suurtanssit

Snellman-sali klo 17-22yjpKGWyEavPNTjRumwN5Y2B9AXdMrK3lMpwkYE1uP7U

Vingenkatu 18

Kuvat (Anne Yrjänä)

Maarit Peltoniemi orkestereineen
Antti Kotka, kitara
Janne Jylhä, basso
Jari Tuovila, haitari & koskettimet
Jussi Kotka, rummut
Erkki Anttila, viulu & akustinen kitara & percussiot

Maarit on ollut Tangomarkkinoiden finalisti, josta alkoi hänen kokopäiväinen muusikon uransa. Debyyttialbumi Haaveiden laiva ilmestyi vuonna 1998. Maaritilla on useita radiohittejä kuten Haaveiden laiva, Myrskyn maa, Hiekkaanpiirretyt sydämet, Vain ajanhiekkaa, Onnen maa jne. Maaritilla on oman orkesterinsa kanssa monipuolinen ohjelmisto, jota esittävät taidokkaasti ja yleisöä viihdyttävästi.

Tule Snellman-salin isolle parketille nauttimaan kunnon tansseista.
Kahvio ja puhvetti auki koko illan- tästä eivät tanssit parane.

8Pb8SaJlG0ECMuFkE9N39P77IokWHl7KcBJ5CQPLMeg

Liput 13 € / KP-etukortilla -3€                                  LionLogo4ckepari_Etukortti2012

  • Pääyhteistyökumppanit


    Opetus ja kulttuuriministeriö
  • Yhteistyökumppanit

    AlfaTV, Centria, City-Kokkola, Italian Kulttuuri-instituutti, Keski-Suomen Museo, Kokkolan Jymy, Kokkolan Latu, Lipputoimisto, Mediakeskus LIME, Pietarsaaren kaupunki, Suomi-Venäjä Seura, Taide Vionoja, Truba ry, Visit Kokkola
  • Tukijat

    Asunto Björndahl, Oy Autoliike Nystedt Bilaffär Oy, Canorama, Dahl Linjetrafik Ab, Drake Arts Center, Fazer Food Services, Firma FootPrint Harriet Jossfolk-Furu, Granö Oy, Halpa-Halli, Hotel Seurahuone, Hotel Kokkola, Hotelli Nukkumatti, Ab HUR Oy, Huusholli keittiöt, Ab A.Häggblom Oy, Keliber, KIP Service Oy, Kokko-Dent, Kokkolan LVIS-palvelu Oy, Kokkolan Matkatoimisto Oy, Kokkolan Satama, Konstsamfundet, Kukkakauppa Mari Havia, Kuljetusliike Lindgren Oy, MES- Musiikin edistämissäätiö, Modus Musiikki, Musiikki Järvenpää Oy, Musiikkiliike Kokkolan Laitevälitys Oy, Näkömestari Oy, Power Kokkola, Rauanheimo, Rosso, Sokos Hotel Kaarle, Stiftelsen Kulturfonden för Gamlakarlebynejden r.f., Svenska Kulturfonden.
  • Liput