La 22.2. Kallentori laulaa, tanssii ja soi

Kallentori klo 10.00-13.00

Pitkänsillankatu  17

Kuvat (Anne Yrjänä)

Kokkolanseudun harmonikkakerho

Talkoopelimannit3

Seurassanne laulaen ja soittaen Torikööri, Kokkolanseudun harmonikkakerho, Talkoopelimannit sekä Pedersören kansalaisopiston harmonikkaryhmä.

Yleisö on tervetullut mukaan laulamaan ja tanssiakin sopii.
Mukana humoristisen lupsakka juontaja Matti Lepänhaara soittaen ja laulaen.

Jo reilusti toistakymmentä vuotta on Toriköörin laulu ja soitto kajahtanut kesälauantaisin torin reunalla. Kööri ilahduttaa kokkolalaisia jälleen Talviharmonikassa Kallentorilla.
Pedersören kansalaisopiston harmonikkaryhmä on joukko iloisia soittajia, jotka tarjoavat perinteisen suomenruotsalaisen tanssi- ja harmonikkamusiikin helmiä. Ryhmän laulusolistin eläytyminen ja huumori tuo mausteen esiintymiselle.  Johtajana Mia Willnäs.
Kokkolanseudun Harmonikkakerho täyttää peräti 40 vuotta ja juhlakonsertti luonnollisesti edessä. Iloisen soittokaartin ohjelmisto muodostuu perinteisestä harmonikka- ja tanssimusiikista. Johtajana toimivan Juha Orjalan lisäksi orkesteri koostuu noin 20 aktiivisesta harmonikansoittajasta sekä rytmiryhmästä.
Vuonna 1981 perustettuTalkoopelimannit soittaa perinteistä kansanmusiikkia pääasiassa sovitettuna. Yhtyeellä on oma säveltäjä/sanoittaja/sovittaja Markku Tunkkari – mestaripelimanni vuodelta 2001. Talkoopelimannit on musisoinut kuoron kanssa, säestänyt tanhuajia ja tehnyt neljä omaa äänitettä.

Vapaa pääsy

  • Pääyhteistyökumppanit


    Opetus ja kulttuuriministeriö
  • Yhteistyökumppanit

    AlfaTV, Centria, City-Kokkola, Italian Kulttuuri-instituutti, Keski-Suomen Museo, Kokkolan Jymy, Kokkolan Latu, Lipputoimisto, Mediakeskus LIME, Pietarsaaren kaupunki, Suomi-Venäjä Seura, Taide Vionoja, Truba ry, Visit Kokkola
  • Tukijat

    Asunto Björndahl, Oy Autoliike Nystedt Bilaffär Oy, Canorama, Dahl Linjetrafik Ab, Drake Arts Center, Fazer Food Services, Firma FootPrint Harriet Jossfolk-Furu, Granö Oy, Halpa-Halli, Hotel Seurahuone, Hotel Kokkola, Hotelli Nukkumatti, Ab HUR Oy, Huusholli keittiöt, Ab A.Häggblom Oy, Keliber, KIP Service Oy, Kokko-Dent, Kokkolan LVIS-palvelu Oy, Kokkolan Matkatoimisto Oy, Kokkolan Satama, Konstsamfundet, Kukkakauppa Mari Havia, Kuljetusliike Lindgren Oy, MES- Musiikin edistämissäätiö, Modus Musiikki, Musiikki Järvenpää Oy, Musiikkiliike Kokkolan Laitevälitys Oy, Näkömestari Oy, Power Kokkola, Rauanheimo, Rosso, Sokos Hotel Kaarle, Stiftelsen Kulturfonden för Gamlakarlebynejden r.f., Svenska Kulturfonden.
  • Liput