La 22.2. Lada Nuevo

Calle Night Club klo 23.00

Kauppatori/Salutorget 4

Kuvia (Anne Yrjänä)

Kuvia (Anne Yrjänä) Salasana  Wp2W5VMn

_08p9Stx-l8sfplfXEoVSYjQSGBaS3NDknFvAqxK-Js

Lada Nuevo on slaavilaisten rytmien tahtiin kulkeva neuvostovalmisteinen juna, josta kantautuvaa musiikkia voi tanssia niin humpan kuin tango nuevon tyyliin. 10-henkinen karvalakkiorkesteri saa tanssilattian kuumaksi ja kuljettaa yleisönsä itäisen musiikin kyydissä halki Siperian.

Liput 8 €/S-Etukortilla 6 €S-EtuVisacmykKPO

  • Pääyhteistyökumppanit


    Opetus ja kulttuuriministeriö
  • Yhteistyökumppanit

    AlfaTV, Centria, City-Kokkola, Italian Kulttuuri-instituutti, Keski-Suomen Museo, Kokkolan Jymy, Kokkolan Latu, Lipputoimisto, Mediakeskus LIME, Pietarsaaren kaupunki, Suomi-Venäjä Seura, Taide Vionoja, Truba ry, Visit Kokkola
  • Tukijat

    Asunto Björndahl, Oy Autoliike Nystedt Bilaffär Oy, Canorama, Dahl Linjetrafik Ab, Drake Arts Center, Fazer Food Services, Firma FootPrint Harriet Jossfolk-Furu, Granö Oy, Halpa-Halli, Hotel Seurahuone, Hotel Kokkola, Hotelli Nukkumatti, Ab HUR Oy, Huusholli keittiöt, Ab A.Häggblom Oy, Keliber, KIP Service Oy, Kokko-Dent, Kokkolan LVIS-palvelu Oy, Kokkolan Matkatoimisto Oy, Kokkolan Satama, Konstsamfundet, Kukkakauppa Mari Havia, Kuljetusliike Lindgren Oy, MES- Musiikin edistämissäätiö, Modus Musiikki, Musiikki Järvenpää Oy, Musiikkiliike Kokkolan Laitevälitys Oy, Näkömestari Oy, Power Kokkola, Rauanheimo, Rosso, Sokos Hotel Kaarle, Stiftelsen Kulturfonden för Gamlakarlebynejden r.f., Svenska Kulturfonden.
  • Liput