Pe 21.2. Motion trio

Suomen ensivierailu Kokkolassa!
Konservatorio klo 19.00

kuvia  (Anne Yrjänä)

motiontrio

 

Janusz Wojtarowicz, harmonikka
Pawel Baranek, harmonikka
Marcin Galazyn, harmonikka
Michal Rosicki, äänisuunnittelu ja saliääni

Motion trio on musiikillinen elämys,  jossa tulkinta ja tekninen virtuositeetti yhdistyvät saumattomaksi kokonaisuudeksi ja eri tyylilajit motionmaiseksi kattaukseksi. Motion trion säkenöivä ja vangitseva esiintyminen on tehnyt vahvan vaikutuksen eri puolilla maailmaa.

Tämä puolalainen huipputrio on esiintynyt  peräti  36 eri maassa maailman  merkittävimmillä musiikkiareenoilla joista mainittakoon mm. New Yorkin Carnegie Hall, Lontoon Barbican Center ja Wienin konserttitalo. Trio on jakanut esiintymislavan mm. Bobby McFerrinin, Michael Nymanin ja Krzysztof Pendereckin kanssa.

Motion trio on palkittu saksalaisella Deutsche Schallplatten-palkinnolla

Motion trion ainut Suomen konsertti Kokkolan Talviharmonikka-festivaalilla.

                            

Liput 20/10 €   

Motion Trio

www.myspace.com/motiontrio 

Video

  • Pääyhteistyökumppanit


    Opetus ja kulttuuriministeriö
  • Yhteistyökumppanit

    AlfaTV, Centria, City-Kokkola, Italian Kulttuuri-instituutti, Keski-Suomen Museo, Kokkolan Jymy, Kokkolan Latu, Lipputoimisto, Mediakeskus LIME, Pietarsaaren kaupunki, Suomi-Venäjä Seura, Taide Vionoja, Truba ry, Visit Kokkola
  • Tukijat

    Asunto Björndahl, Oy Autoliike Nystedt Bilaffär Oy, Canorama, Dahl Linjetrafik Ab, Drake Arts Center, Fazer Food Services, Firma FootPrint Harriet Jossfolk-Furu, Granö Oy, Halpa-Halli, Hotel Seurahuone, Hotel Kokkola, Hotelli Nukkumatti, Ab HUR Oy, Huusholli keittiöt, Ab A.Häggblom Oy, Keliber, KIP Service Oy, Kokko-Dent, Kokkolan LVIS-palvelu Oy, Kokkolan Matkatoimisto Oy, Kokkolan Satama, Konstsamfundet, Kukkakauppa Mari Havia, Kuljetusliike Lindgren Oy, MES- Musiikin edistämissäätiö, Modus Musiikki, Musiikki Järvenpää Oy, Musiikkiliike Kokkolan Laitevälitys Oy, Näkömestari Oy, Power Kokkola, Rauanheimo, Rosso, Sokos Hotel Kaarle, Stiftelsen Kulturfonden för Gamlakarlebynejden r.f., Svenska Kulturfonden.
  • Liput