Pe 21.2. Hehkumo & Pauli Hanhiniemi

Konservatorio klo 21.00

Pitkänsillankatu 16
Kuvia (Anne Yrjänä)

Gp4RIdSAMD0BFWI-fUqCRY2Srkr5TqDoQ4RXi0MpjX8

Pauli Hanhiniemi, laulu ja kitara
Anne-Mari Kivimäki, 5-rivinen haitari, notka -haitari, harmooni, tamburiini, laulu
Antti Paalanen, 1- ja 3 -rivinen haitari, notka –haitariharmooni
Juppo Paavola, lyömäsoittimet
Ville Rauhala, kontrabasso, laulu
Mika Virkkala, mandoliini, oktaavimandoliini, viulu, alttoviulu
Samuli Volanto, äänisuunnittelu ja saliääni

Hehkumo yhdistelee musiikissaan ainutlaatuisella tavalla kotimaisen kansanmusiikin sävyjä populaarimusiikin elementteihin. Lopputuloksena on intensiivistä ja uutta tämän päivän musiikkia. Vanhan ja uuden kohtaamiseen sisältyy viehätystä ja taikaa, mikä saa yhtyeen tekemään lauluja yhdessä. Tämä taika tuo yhtyeen soundiin omaperäisen ja juurevan otteen. Yhtyeeltä on ilmestynyt kolme studio albumia, Anna Liisa -musikaalin soundtrack, Aukkoja tarinassa, Muistoja tulevaisuudesta.

Pauli Hanhiniemi muistetaan yhtyeistä Kolmas Nainen, Pauli Hanhiniemen Perunateatteri ja Hehkumo. Lisäksi hän keikkailee yhdessä basisti Ville Rauhalan kanssa kokoonpanossa Hanhiniemi-Rauhala MAD. Hän on kunnostautunut sanoittajana, säveltäjänä sekä tuottajana niin kevyen musiikin, elokuvan kuin teatterinkin saroilla. Vuonna 2007 Hanhiniemelle myönnettiin Juha Vainio –palkinto työstään suomalaisena laulunkirjoittajana ja sanoittajana. Palkintoraadin perustelujen mukaan Hanhiniemen yli 20 vuotta kestänyt ura on ”vakiinnuttanut hänen asemansa yhtenä Suomi-rockin kulmakivistä”.

Liput 20 / 10 €

  • Pääyhteistyökumppanit


    Opetus ja kulttuuriministeriö
  • Yhteistyökumppanit

    AlfaTV, Centria, City-Kokkola, Italian Kulttuuri-instituutti, Keski-Suomen Museo, Kokkolan Jymy, Kokkolan Latu, Lipputoimisto, Mediakeskus LIME, Pietarsaaren kaupunki, Suomi-Venäjä Seura, Taide Vionoja, Truba ry, Visit Kokkola
  • Tukijat

    Asunto Björndahl, Oy Autoliike Nystedt Bilaffär Oy, Canorama, Dahl Linjetrafik Ab, Drake Arts Center, Fazer Food Services, Firma FootPrint Harriet Jossfolk-Furu, Granö Oy, Halpa-Halli, Hotel Seurahuone, Hotel Kokkola, Hotelli Nukkumatti, Ab HUR Oy, Huusholli keittiöt, Ab A.Häggblom Oy, Keliber, KIP Service Oy, Kokko-Dent, Kokkolan LVIS-palvelu Oy, Kokkolan Matkatoimisto Oy, Kokkolan Satama, Konstsamfundet, Kukkakauppa Mari Havia, Kuljetusliike Lindgren Oy, MES- Musiikin edistämissäätiö, Modus Musiikki, Musiikki Järvenpää Oy, Musiikkiliike Kokkolan Laitevälitys Oy, Näkömestari Oy, Power Kokkola, Rauanheimo, Rosso, Sokos Hotel Kaarle, Stiftelsen Kulturfonden för Gamlakarlebynejden r.f., Svenska Kulturfonden.
  • Liput