Pe 21.2. Rautawaara-klubi

Corner’s Pub klo 23.00

Torikatu 24
Kuvia (Anne Yrjänä)

”Pubikonsertteja rajoja rikkoen, kansanmusiikista rytmimusiikin kautta klassiseen”.
Klubin lavalla esiintyy sekä musiikin ammattilaisia että opiskelijoita Keski-Pohjanmaan konservatoriosta ja Centria ammattikorkeakoulusta.

5/5
Kiirehdi iloitsemaan oi kuulija, kukaan meistä ei nuorene. Ihmiskuntaa yhdistävä tekijä on kurttu – kenellä ennemmin, kenellä myöhemmin. Eteläpohojalaasen lakeuren sointi kiirii valtameren taa ja takaisin.

Lauri Kotamäki, 2,5 -rivinen haitari
Arttu Mäkelä, kitara
Miia Palomäki, viulu
Tapio Miettinen, mandoliini
Sampsa Kujala, kontrabasso


Kun esittelytekstissä mainitaan että musiikissa kuuluu niin etelä kuin länsikin, nälkäinen yleisön edustaja ajattelee niiden välissä olevaa lounasta. Huti! Lounais-Suomeen aiheemme yhdistää ainoastaan 2012 Koskisfolk-festivaalilla tapahtunut spontaani jamitilanne, josta ajan saatossa kasvoi kansanmusiikkiyhtye 5/5.

Mesikämmenet

Pohjoisesta ponnistava kansanmusiikkiyhtye Mesikämmenet esittää suoraan kansan suusta kerättyjä ainutkertaisia suomalaisia ns. isojen poikien lauluja.

Mesikämmenten “Kauneimmat rekilaulut” albumi julkaistaan juuri sopivasti joulumarkkinoille 2013 lopussa. Eli älä epäröi vaan astu rohkeasti peremmälle rempseitten rekilaulujen suomenkielen maailmaan ja tule tutustumaan Mesikämmeniin.

Liput 5 € 

 Truba logo                                                                     Centria_amk_suomi                                    kp_konservatorioKOK_logo

  • Pääyhteistyökumppanit


    Opetus ja kulttuuriministeriö
  • Yhteistyökumppanit

    AlfaTV, Centria, City-Kokkola, Italian Kulttuuri-instituutti, Keski-Suomen Museo, Kokkolan Jymy, Kokkolan Latu, Lipputoimisto, Mediakeskus LIME, Pietarsaaren kaupunki, Suomi-Venäjä Seura, Taide Vionoja, Truba ry, Visit Kokkola
  • Tukijat

    Asunto Björndahl, Oy Autoliike Nystedt Bilaffär Oy, Canorama, Dahl Linjetrafik Ab, Drake Arts Center, Fazer Food Services, Firma FootPrint Harriet Jossfolk-Furu, Granö Oy, Halpa-Halli, Hotel Seurahuone, Hotel Kokkola, Hotelli Nukkumatti, Ab HUR Oy, Huusholli keittiöt, Ab A.Häggblom Oy, Keliber, KIP Service Oy, Kokko-Dent, Kokkolan LVIS-palvelu Oy, Kokkolan Matkatoimisto Oy, Kokkolan Satama, Konstsamfundet, Kukkakauppa Mari Havia, Kuljetusliike Lindgren Oy, MES- Musiikin edistämissäätiö, Modus Musiikki, Musiikki Järvenpää Oy, Musiikkiliike Kokkolan Laitevälitys Oy, Näkömestari Oy, Power Kokkola, Rauanheimo, Rosso, Sokos Hotel Kaarle, Stiftelsen Kulturfonden för Gamlakarlebynejden r.f., Svenska Kulturfonden.
  • Liput