To 20.2. Vestersundsby spelmän

Pietarsaari-päivä   

Kuvia Pietarsaaresta   Du&Vi_131030-1_0148_liten       

Schauman-Sali, klo 19.00
Campus Allegro, Pietarsaari

Levynjulkistamiskonsertti

Vestersundsby spelmän
Kastar loss

Pietarsaarelainen yhtye Vestersundsby spelmän esittää helmikuussa julkaistavan, ensimmäisen levynsä musiikkia.  Mia Willnäsin johdolla pelimannit tarjoavat viihdyttävän repertuaarin; mukana viulut, harmonikat, kitarat, basso, mandoliini sekä shamaanirumpu. Yhtyeen tunteikkaat laulajat tulkitsevat kauniita lauluja tulisiin tangoihin asti.

Suomenruotsalaisia, klassisia kansanmusiikkisäveliä esitetään uusin sovituksin, kuten merimieslauluja 1800-luvun laivanrakennus- ja merenkulkukaupunki Pietarsaaresta. Myös maailmanmusiikkia sekä soittajien omia sävellyksiä kuullaan Schauman-salissa.

Tervetuloa nauttimaan kanssamme musiikillisesta matkasta!

 Vapaa pääsy!   

skutan och blomman

  • Pääyhteistyökumppanit


    Opetus ja kulttuuriministeriö
  • Yhteistyökumppanit

    AlfaTV, Centria, City-Kokkola, Italian Kulttuuri-instituutti, Keski-Suomen Museo, Kokkolan Jymy, Kokkolan Latu, Lipputoimisto, Mediakeskus LIME, Pietarsaaren kaupunki, Suomi-Venäjä Seura, Taide Vionoja, Truba ry, Visit Kokkola
  • Tukijat

    Asunto Björndahl, Oy Autoliike Nystedt Bilaffär Oy, Canorama, Dahl Linjetrafik Ab, Drake Arts Center, Fazer Food Services, Firma FootPrint Harriet Jossfolk-Furu, Granö Oy, Halpa-Halli, Hotel Seurahuone, Hotel Kokkola, Hotelli Nukkumatti, Ab HUR Oy, Huusholli keittiöt, Ab A.Häggblom Oy, Keliber, KIP Service Oy, Kokko-Dent, Kokkolan LVIS-palvelu Oy, Kokkolan Matkatoimisto Oy, Kokkolan Satama, Konstsamfundet, Kukkakauppa Mari Havia, Kuljetusliike Lindgren Oy, MES- Musiikin edistämissäätiö, Modus Musiikki, Musiikki Järvenpää Oy, Musiikkiliike Kokkolan Laitevälitys Oy, Näkömestari Oy, Power Kokkola, Rauanheimo, Rosso, Sokos Hotel Kaarle, Stiftelsen Kulturfonden för Gamlakarlebynejden r.f., Svenska Kulturfonden.
  • Liput