To 20.2. Hot Club de Finlande feat. Mika Huusari

Pietarsaari-Päivä
Thursday Jazz, Pub O’Learys,
klo 21.00

Pietarsaari, Alholmankatu 2

hot_club_de_finlande2

Tänä iltana ollaan liikkeellä 30-luvun Pariisissa, aikaan jolloin jazzmusiikki tuli Eurooppaan.

Django Reinhardt-sävellyksiä, musette valsseja, ikivihreitä jazz-standardeja, ja ranskalaisia chansoneita, ah!

Hot Club de Finlanden vieraaksi saapuu jazzharmonikan taitaja Mika Huusari ja kitaristi Kimmo Iltanen. Tervetuloa kokemaan improvisaatiota, hallittua ja hallitsematonta riskinottoa sekä letkeää poljentoa.

Amerikkalainen svengi, ranskalainen tyylikkyys ja romanimusiikin tunteikkuus -Jazz on täällä!

Mika Huusari, harmonikka
Ari-Jukka Luomaranta, itara
Kimmo Iltanen, kitara
Ari Tarvainen, kontrabasso

Hot Club de Finlande:

Hot club de Finlande on tässä muodossaan toiminut kymmenen vuotta, esiintynyt Suomessa ja Ulkomailla, monien GypsyJazzin kärkinimien kanssa, mm Andreas Öberg, Robin Nolan, Ritary Gaguenetti, Mosez Rosenberg, Paulus Schäfer, Joscho Stephan, Olli Soikkeli…

Huusari ja Iltanen ovat kokeneita soittajia monista yhteyksistä. Huusari on useina vuosina valittu Jazzrytmit lehden kriitikkoäänestyksessä sarjansa parhaaksi ja etnomusikologi Iltanesen kanssa soittavat yhdessä mm, Jazz Partout yhtyessä.

Liput 7/5 €   

Jazzoo Jazz Club

Hot Club de Finlande

  • Pääyhteistyökumppanit


    Opetus ja kulttuuriministeriö
  • Yhteistyökumppanit

    AlfaTV, Centria, City-Kokkola, Italian Kulttuuri-instituutti, Keski-Suomen Museo, Kokkolan Jymy, Kokkolan Latu, Lipputoimisto, Mediakeskus LIME, Pietarsaaren kaupunki, Suomi-Venäjä Seura, Taide Vionoja, Truba ry, Visit Kokkola
  • Tukijat

    Asunto Björndahl, Oy Autoliike Nystedt Bilaffär Oy, Canorama, Dahl Linjetrafik Ab, Drake Arts Center, Fazer Food Services, Firma FootPrint Harriet Jossfolk-Furu, Granö Oy, Halpa-Halli, Hotel Seurahuone, Hotel Kokkola, Hotelli Nukkumatti, Ab HUR Oy, Huusholli keittiöt, Ab A.Häggblom Oy, Keliber, KIP Service Oy, Kokko-Dent, Kokkolan LVIS-palvelu Oy, Kokkolan Matkatoimisto Oy, Kokkolan Satama, Konstsamfundet, Kukkakauppa Mari Havia, Kuljetusliike Lindgren Oy, MES- Musiikin edistämissäätiö, Modus Musiikki, Musiikki Järvenpää Oy, Musiikkiliike Kokkolan Laitevälitys Oy, Näkömestari Oy, Power Kokkola, Rauanheimo, Rosso, Sokos Hotel Kaarle, Stiftelsen Kulturfonden för Gamlakarlebynejden r.f., Svenska Kulturfonden.
  • Liput