Ke 19.2. Lähikuvassa hurmaava Ismo Kallio

Tähän on tultu  – Lähikuvassa hurmaava Ismo Kallio
Kokkolan kaupunginteatteri klo 19.00

Torikatu 48

D58wx9cruu5FjdrRhntA5-ZrQCyJxEqLzfkp0wPpxSA,52PM_dwdN1PI6gZX8HY415bO98qlPaaXi9sERWb8QII dccUS6X4bE2SUJwDpFq4cueNsf5zNDp-RD3Rw73bU_8

Ismo Kallio: laulu ja tekstit
Mari Kätkä: harmonikka ja laulu

Musiikillinen ilta Ismo Kallion ja Mari Kätkän seurassa, jossa Shakespearin Myrskyn Prospero, koko kansan “Vara-Manu”, My Fair Ladyn Mister Higgins, lausuu, laulaa ja tarinoi Mari Kätkän harmonikan ja laulun säestämänä.

Liput 20 €          

  • Pääyhteistyökumppanit


    Opetus ja kulttuuriministeriö
  • Yhteistyökumppanit

    AlfaTV, Centria, City-Kokkola, Italian Kulttuuri-instituutti, Keski-Suomen Museo, Kokkolan Jymy, Kokkolan Latu, Lipputoimisto, Mediakeskus LIME, Pietarsaaren kaupunki, Suomi-Venäjä Seura, Taide Vionoja, Truba ry, Visit Kokkola
  • Tukijat

    Asunto Björndahl, Oy Autoliike Nystedt Bilaffär Oy, Canorama, Dahl Linjetrafik Ab, Drake Arts Center, Fazer Food Services, Firma FootPrint Harriet Jossfolk-Furu, Granö Oy, Halpa-Halli, Hotel Seurahuone, Hotel Kokkola, Hotelli Nukkumatti, Ab HUR Oy, Huusholli keittiöt, Ab A.Häggblom Oy, Keliber, KIP Service Oy, Kokko-Dent, Kokkolan LVIS-palvelu Oy, Kokkolan Matkatoimisto Oy, Kokkolan Satama, Konstsamfundet, Kukkakauppa Mari Havia, Kuljetusliike Lindgren Oy, MES- Musiikin edistämissäätiö, Modus Musiikki, Musiikki Järvenpää Oy, Musiikkiliike Kokkolan Laitevälitys Oy, Näkömestari Oy, Power Kokkola, Rauanheimo, Rosso, Sokos Hotel Kaarle, Stiftelsen Kulturfonden för Gamlakarlebynejden r.f., Svenska Kulturfonden.
  • Liput