Ke 13.2.2019

Ke 13.2 Lastenkonsertit Mimmit

Hollihaan koulun liikuntahalli, klo 9.00, Pikiruukintie 4
Isokylän koulu, klo 12.00, Sillanpääntie 22

 

 

 

 

 

 

 

Lastenkonsertit teemana ”Ystävyys”

Mimmit on riemastuttavan hauska kahden sisaruksen muodostama lastenyhtye. Mimmit pulpattavat laulua, tanssia, puhetta ja saavat yleisön taatusti hyvälle tuulelle. Yhtyeen ilmava luomusoundi on balsamia myös vanhempien korville.

Duon lavaenergia tempaa mukaansa niin lapset kuin aikuiset. Lastenkonserteissa yhtye yhdistelee elävää musisointia, laulua ja videoita.

”Ystävyys”- konsertissa tavataan niin Mimmien eläinystäviä kuin ystäviä ympäri maailmaa. Mukana on tietysti myös lasten suosikki, Mimmipussi. Musiikin tunnelmia heijastavat upeat tausta-animaatiot, joissa laulujen tarinat heräävät eloon myös valkokankaalla. Mimmit tanssittavat ja leikittävät myös yleisöä.

Pauliina Lerche harmonikka, laulu, kantele
Hannamari Vallila laulu, melodika
Jussi Nippala  äänisuunnittelu

Koululaiskonsertit loppuunmyyty

Ke 13.2 Lounasmusiikkia

Keskussairaala klo 11.00      

 

 

 

 

 

 

 

Opiskelijat musisoivat leppoisasti lounaan lomassa.

Vapaa pääsy

Ke 13.2 Barokin tyyliin

Konservatorio klo 19.00
Pitkänsillankatu 16

 

 

 

 

 

 

Konserttikuvat

Italialainen Giorgio Dellarole on erikoistunut barokkimusiikin esittämiseen harmonikalla. Tämä taidokas muusikko on tuonut esiin vanhoja italialaisia mestareita tuoreella otteella.
Kreeta-Maria Kentala on puolestaan maineikas barokkiviulun taituri, jonka tekemät levytykset ovat saaneet Emma- ja Vuoden levy-palkintoja.

Jani Sunnarborg tanssii vanhoja barokkitansseja ja on myös keskittynyt barokkifagotin soitantaan.

Näiden muusikoiden tuloksena syntyy ainutkertainen konserttikokemus barokkimusiikin maailmassa.

Konsertissa kuullaan italialaista, ranskalaista ja itävaltalaista barokkimusiikkia.

-Scarlatti, Vivaldi, Lully, Merula, Castello, Wilsmayr, Corelli, Somis-


Kreeta-Maria Kentala
viulu
Giorgio Dellarole harmonikka
Jani Sunnarborg  tanssi, fagotti

Liput 20 € / 10 €

Osta lippu

Ke 13.2 Kulmalla loves Talviharmonikka

Hotel Seurahuoneen yöravintolat, Torikatu 24, klo 21.30

Konservatorion ja Centrian musiikinopiskelijoiden ilta

 

 

 

 

 

 

Salvia
Salvia on tammikuussa 2017 perustettu turkulainen kansanmusiikki- ja ilonpitoyhtye. Salvia raivaa suomalaiseen kansanmusiikkiin omankokoistaan tilaa leikittelemällä perinteen ja uusien oivallusten suloisella sekamelskalla. Hauskanpito ja yhdessä tekemisen riemu ovat vahvasti läsnä ja levittävät lämpöä ja onnea myös yleisön puolelle.

Havu Palviainen kantele, laulu
Minja Survonen harmonikka, huuliharppu, lusikat, laulu
Paula Raitanen laulu, viulu

 

 

 

 

 

 

 

Opiskelijailta ja kansanmusiikkijamit
Kokkolan Vähäriviset ja sivusoitinyhtye Kokkolan Vähäjärkiset jamittelevat. Talviharmonikan ilta hämärtyy kansanmusiikkimaailmaan, puskasoiton heittäytymiseen ja yhteissoiton riemuun. Jammailemassa on Konservatorion ja Centria ammattikorkeakoulun kansanmusiikin opiskelijoita ja voi lauteilta löytää jopa maailmalla kiertäneitä muusikoita.

Vapaa pääsy

 

 

  • Pääyhteistyökumppanit


    Opetus ja kulttuuriministeriö
  • Yhteistyökumppanit

    AlfaTV, Centria, City-Kokkola, Italian Kulttuuri-instituutti, Keski-Suomen Museo, Kokkolan Jymy, Kokkolan Latu, Lipputoimisto, Mediakeskus LIME, Pietarsaaren kaupunki, Suomi-Venäjä Seura, Taide Vionoja, Truba ry, Visit Kokkola
  • Tukijat

    Asunto Björndahl, Oy Autoliike Nystedt Bilaffär Oy, Canorama, Dahl Linjetrafik Ab, Drake Arts Center, Fazer Food Services, Firma FootPrint Harriet Jossfolk-Furu, Granö Oy, Halpa-Halli, Hotel Seurahuone, Hotel Kokkola, Hotelli Nukkumatti, Ab HUR Oy, Huusholli keittiöt, Ab A.Häggblom Oy, Keliber, KIP Service Oy, Kokko-Dent, Kokkolan LVIS-palvelu Oy, Kokkolan Matkatoimisto Oy, Kokkolan Satama, Konstsamfundet, Kukkakauppa Mari Havia, Kuljetusliike Lindgren Oy, MES- Musiikin edistämissäätiö, Modus Musiikki, Musiikki Järvenpää Oy, Musiikkiliike Kokkolan Laitevälitys Oy, Näkömestari Oy, Power Kokkola, Rauanheimo, Rosso, Sokos Hotel Kaarle, Stiftelsen Kulturfonden för Gamlakarlebynejden r.f., Svenska Kulturfonden.
  • Liput