16.2.2018

Pe 16.2 Koululaiskonsertti: Lars Karlsson Band

Klo 9.00 Snellman-Sali, Chydenius koulu, Kirkonmäen koulu
Vingenkatu 18

 

 

 

 

 

 

 

Lars Karlsson 2-rivinen haitari
Thomas Andersson kitara
Dan Heribertsson basso
Göran Viksten rummut

Lars Karlsson Band on perustettu Göteborgissa 1997.
Yhtye on tehnyt lukuisia televisionauhoituksia ja esiintynyt Norjassa, Tanskassa, Itävallassa, Espanjassa ja Yhdysvalloissa. Lars Karlsson Band yhdistelee taitavasti ruotsalaista perinnemusiikkia aikamme rytmimusiikin ilmiöihin, luoden värikästä ja rytmisen svengaavaa musiikkia.
Lars Karlsson on Skandinavian johtavia vähärivisten soittajia.

www.larskarlsson.se

Koululaiskonsertti loppuunmyyty

Pe 16.2 Säveliä senioreille

Klo 10.00 Kuusikummun palvelutalo, Kuusitie 20, Kokkola
Klo 12.00 Tervakartano
, Tehtaankatu 27, Kokkola
Klo 13.15 Honkaharjun palvelutalo
, Sairaalankatu 2C, Kokkola
Klo 14.45 Sandbacka vårdcenter
, Sokojantie 25, Kruunupyy

Konserttikuvia

Seppo Lankinen musisoi ja laulaa vanhusten palvelutaloissa.
Valsseja, tangoja, iskelmiä ja paljon tunnettuja lauluja luvassa- ehkä muutama kaskukin.

Vapaa pääsy

Seppo Lankinen on Drake Arts Centerin residenssitaiteilija.

Pe 16.2 Peräkärrysaunassa, osa 1

Rosson kulma klo 17.00
Isokatu 4

Konserttikuvia

Aito peräkärrysaunakonsertti!

Koe peräkärrysaunan makoisat löylyt, nauti paljun raikastavasta vedestä ja virkistä mielesi peräkärrysaunamusiikin sävelin.

Paikkoja kuudelle saunojalle, varaa lippusi ajoissa.

Lippu sisältää saunomisen, paljun, saunamusiikin ja saunajuoman.

Musiikista vastaavat ahkerat saunojat Seppo Lankinen och Raimo Vertainen

Liput 10 €

Pe 16.2 Johanna Juhola & Imaginary Friends

Konservatorio klo 19.00
Pitkänsillankatu 16

Konserttikuvia

 

 

Johanna Juhola harmonikka

Hannu Oskala äänisuunnittelu
Valo Virtanen valosuunnittelu
Elina Lajunen ohjaus
Jukka Mantere videot
Antti Kuivalainen videoeditointi
Jyri Suominen lavastuksen toteutus
Tauko Design puvustus
Jyrki Kanto animaatiot
Kati Hyyppä animaatiohahmosuunnittelu

 

Johanna Juholan visualisoidussa konsertissa harmonikansoittoon yhtyvät kankaille videoina projisoidut mielikuvitusystävät. Mukana ovat haitaripappa, jonka innoittamana soitto aikoinaan alkoi, youtube -tähtikavalkadi, rakastunut navigaattori, taputuskuoro ja kloonattujen Johannien orkesteri.
Äänensä, naamansa, kätensä tai kaikkensa projektille ovat antaneet mm. vokaalitaiteilijat Emma Salokoski, Tommy Lindgren, Yona ja Maija Pokela, sirkustaiteilija Sampo Kurppa, lyömäsoittaja Sara Puljula ja tangoakrobaatit Timo Hakkarainen ja Marjo Kiukaanniemi.
Konsertin musiikkityylinä on Johannan kehittelemä fantasiatango, jossa tangon elementit yhdistyvät virtaavaan musiikilliseen tarinankerrontaan, saundeja keräillään harmonikan ympärille omasta lähiympäristöstä ja välillä käydään kylässä pelimanni- ja popmusiikin puolella. Konsertissa kuullaan sekä Johannan vanhempia lempibiisejä mielikuvitusystäville sovitettuina että uusia, tätä konserttia varten laadittuja sävellyksiä.

Omaperäinen musiikillinen tuotanto ja yhteistyö niin klassisen kuin jazz- ja konemusiikinkin huippunimien kanssa on tehnyt Johannan tunnetuksi varsinkin maamme rajojen ulkopuolella.

www.johannajuhola.net
www.facebook.com/johannajuhola.net
www.youtube.com/johannajuholamusic

Liput 20 €/10 €

Pe 16.2 Talviharmonikan Rautawaara-klubi

Corner’s Pub, Hotel Seurahuone klo 22.00
Torikatu 24

Lammassaari – Ristiharju – Ristiluoma:
”Kahden Kuninkaan Valtakunta”

Lars Karlsson Band

Konserttikuvia

 

Keke Lammassaari
Esiintyvä taiteilija, runoilija-säveltäjä, jonka monialainen taiteen tekeminen ei tunne rajoja vaan monitaiteellinen tekeminen ulottuu luontevasti musiikista teatteritaiteeseen ja runoudesta stand up –komiikkaan. Lammassaari on palkittu runoilijana sekä myös kulttuurityöstään yhteisöjen keskuudessa taiteilijana ja pedagogina. Ostrobothnian Folk Orchestran esikoislevyn ”I” myötä tuli Etno-Emma ehdokkuus alkuvuodesta 2017 ja Rosa Latvan kanssa Lammassaari voitti katusoiton Suomen mestaruuden 2014. Lammassaari toimi Kokkolan kaupunginteatterin supersuositun Niskavuoren Heta –näytelmän musiikin säveltäjänä ja sovittajana.
Juha-Matti Ristiharju
Suomen pohjoisin ammattitaikuri on viettänyt taikuuden parissa jo lähes 25 vuotta, josta jo yli vuosikymmenen ajan täysipäiväisesti. Ristiharju esiintyy aktiivisesti koko Suomen alueella, sekä myös ulkomailla. Ristiharju onkin yksi 2000-luvun palkituimmista suomalaisista taikureista lukuisilla Suomen- ja Pohjoismaiden mestaruus -mitaleilla. Ristiharju on myös Suomen vanhimman taikuriyhdistyksen Taikapiirin jäsen.
Kaisa Ristiluoma
Monipuolinen ja ennakkoluuloton harmonikkataitelija, säveltäjä ja pedagogi, joka toimii laaja-alaisesti musiikin kentällä niin solistina kuin tehden yhteistyötä useiden muusikoiden ja eri taiteenalojen osaajien kanssa. Ristiluoma toimii vakituisena jäsenenä useissa suomalaisen kansanmusiikin huippukokoonpanoissa sekä on vaikuttanut Rovaniemen ja Oulun teattereiden tuotannoissa lukuisissa produktioissa säveltäjänä ja muusikkona, kaikkein aktiivisimmin tanssiteatterin saralla. Ristiluoma on luonut äänimaailman huippusuosituksi nousseeseen Mielensäpahoittaja-näytelmään Oulun Kaupunginteatterissa, toimien produktiossa myös muusikkona. Vuonna 2013 Kaisa esiintyi Oulu All Star Big Bandin solistina Tulindberg -viikolla, jolloin he esittivät Timo Alakotilan teoksen Sinfonia Concertante harmonikalle ja big bandille.

Lars Karlsson Band

 

 

 

 

 

 

 

Lars Karlsson Band on perustettu Göteborgissa 1997.
Yhtye on tehnyt lukuisia televisionauhoituksia ja esiintynyt Norjassa, Tanskassa, Itävallassa, Espanjassa ja Yhdysvalloissa. Lars Karlsson Band yhdistelee taitavasti ruotsalaista perinnemusiikkia aikamme rytmimusiikin ilmiöihin, luoden värikästä ja rytmisen svengaavaa musiikkia.
Lars Karlsson on Skandinavian johtavia vähärivisten soittajia

Liput 5 €

 

  • Pääyhteistyökumppanit


    Opetus ja kulttuuriministeriö
  • Yhteistyökumppanit

    AlfaTV, Centria, City-Kokkola, Italian Kulttuuri-instituutti, Keski-Suomen Museo, Kokkolan Jymy, Kokkolan Latu, Lipputoimisto, Mediakeskus LIME, Pietarsaaren kaupunki, Suomi-Venäjä Seura, Taide Vionoja, Truba ry, Visit Kokkola
  • Tukijat

    Asunto Björndahl, Oy Autoliike Nystedt Bilaffär Oy, Canorama, Dahl Linjetrafik Ab, Drake Arts Center, Fazer Food Services, Firma FootPrint Harriet Jossfolk-Furu, Granö Oy, Halpa-Halli, Hotel Seurahuone, Hotel Kokkola, Hotelli Nukkumatti, Ab HUR Oy, Huusholli keittiöt, Ab A.Häggblom Oy, Keliber, KIP Service Oy, Kokko-Dent, Kokkolan LVIS-palvelu Oy, Kokkolan Matkatoimisto Oy, Kokkolan Satama, Konstsamfundet, Kukkakauppa Mari Havia, Kuljetusliike Lindgren Oy, MES- Musiikin edistämissäätiö, Modus Musiikki, Musiikki Järvenpää Oy, Musiikkiliike Kokkolan Laitevälitys Oy, Näkömestari Oy, Power Kokkola, Rauanheimo, Rosso, Sokos Hotel Kaarle, Stiftelsen Kulturfonden för Gamlakarlebynejden r.f., Svenska Kulturfonden.
  • Liput