14.2.2018

Ke 14.2 Lastenkonsertit Loiskis-orkesteri

Hollihaan koulun liikuntahalli, klo 9.00, Pikiruukintie 4
Isokylän koulu, klo 12.00, Sillanpääntie 22

Konserttikuvia

 

Marianne Oivo, harmonikka, piano
Tomi Nurmi, viulu, mandoliini, kitara
Jarmo Kivelä, harmonikka, kitara
Erkki Okkonen, kontrabasso

Kuinka käy Mikki Hiireltä merenkulku tai Teddykarhuilta huviretki? Entä kuka asuu Vaahteramäellä tai Kumputiellä? Iki-ihanat lastenlaulut ja -leikit ovat ilahduttaneet sukupolvesta toiseen, onhan näissä lauluja, joita mummot ja vaarit ovat laulaneet – jo lapsina. Laulamalla ikivihreitä yhdessä pidämme huolta, että tulevatkin polvet saavat niistä nauttia!

www.loiskis.fi
www.facebook.com/Loiskis

Koululaiskonsertit loppuunmyyty

Ke 14.2 Lounasmusiikkia

Validia-talo, Koivuhaka klo 11.00
Metsonkuja 8 

Opiskelijat musisoivat palvelutalon asukkaille leppoisasti lounasaikaan.

Vapaa pääsy

Ke 14.2 Ei Huono! – Porista Pariisiin

Ystävänpäiväkonsertti
Konservatorio klo 19.00
Pitkänsillankatu 16

Konserttikuvia

Draamakonsertin tarina kertoo Jorma Uotisen kiehtovasta elämästä, sen eri vaiheista, taipaleen hienoista ja vaikeistakin hetkistä todenmakuisesti. Tarina kuljettaa Porista Pariisiin ja tunnelmista toiseen. Draamakonsertti ja Uotisen ainutlaatuinen persoona yhdistyvät unohtumattomaksi illaksi!

Kuulemme mm. kappaleet La vie en rose, Sulle silmäni annan, Where the wild roses grow, Rakkauden jälkeen, Padam padam, Dance me to the end of love ja monia muita.

 

Näyttämöllä Jorma Uotinen sekä Trio Avec ja Helena Lindgren.

Trio Avec
Petri Ikkelä harmonikka, bandoneon, accordina
Helena Plathán sello
Jari Hakkarainen piano

Taina West käsikirjoitus

Maarit Pyökäri ohjaus

Liput 25 euro

Ke 14.2 Kulmalla loves Talviharmonikka

Corner’s Pub, Hotel Seurahuone klo 21.30
Torikatu 24

Konserttikuvia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Accordion Rave
Talviharmonikkaviikon kunniaksi Kulmalla-klubi muuntuu Accordion Raveksi. Saamme paikalle yllätysesiintyjiä ja Accordion Raven tunnelmiin meidän johdattaa Satu Lankinen.

Satu Lankinen
Satu on monipuolinen musiikin ammattilainen ja multi-instrumentalisti. Hänen minimalististen teostensa juuret ovat syvällä vanhassa suomalaisessa, inkeriläisessä ja karjalaisessa musiikkiperinteessä, latvusten kurotellessa kohti uusia ulottuvuuksia. Haitari, laulu ja perkussiot luovat monikerroksisen äänimaiseman, jossa herkutellaan paljerytmien ja klustereiden yhteissoundilla. Tässä meditatiivisessa jytkeessä on nykypäivän shamaanien helppo vaipua transsiin!

Satu on valmistunut muusikoksi Keski-Pohjanmaan konservatoriosta (2008) sekä musiikkipedagogiksi Centria-ammattikorkeakoulusta (2014). Tällä hetkellä hän opiskelee Sibelius-Akatemian kansanmusiikin osastolla musiikin maisteriksi. Hän on toiminut freelancer-muusikkona vuodesta 2003.

Yhteistyössä: Truba ry, Keski-Pohjanmaan Konservatorio, Centria AMK.

Vapaa pääsy

 • Pääyhteistyökumppanit

  ,
  ,
  ,
  ,
  ,
  ,
  Opetus ja kulttuuriministeriö,
 • Yhteistyökumppanit

  AlfaTV, City-Kokkola, Confédération Internationale des Accordéonistes, Jazzoo, Kokkolan Jymy, Kokkolan Latu, Kokkolan Matkailu, Lipputoimisto, Luckan, Mediakeskus LIME, Musiikin Edistämissäätiö, Pietarsaaren kaupunki, Suomen Harmonikkaliitto, Truba ry
 • Tukijat

  Oy Autoliike Nystedt Bilaffär Oy, Canorama, Donave Oy, Drake Arts Center, Fazer Food Services, Firma FootPrint Harriet Jossfolk-Furu, Halpa-Halli, Hotel Seurahuone, Hotel Kokkola, Hotelli Nukkumatti, Huusholli keittiöt, Ab A.Häggblom Oy, Ab HUR Oy, Kampaamo Maarit Kauppinen, KIP Service Oy, Kokko-Dent, Kokkolan LVIS-palvelu Oy, Kokkolan Satama, Konstsamfundet, Kukkakauppa Mari Havia, Kuljetusliike Lindgren Oy, Lönnberg Print&Promo, MES- Musiikin edistämissäätiö, Modus Musiikki, Musiikki Järvenpää Oy, Musiikkiliike Kokkolan Laitevälitys Oy, Näkömestari Oy, Power Kokkola, RaniPlast, Rauanheimo, Rosso, Sokos Hotel Kaarle, Svensk-Österbottniska Samfundet.
 • Liput