13.2.2018

Ti 13.2 Lastenkonsertit Loiskis-orkesteri

Kälviän vapaa-ajantalon liikuntahalli, klo 9.30, Marttilankatu 4
Lohtajan Maininki, klo 12.00, Karhintie 5

Konserttikuvia

Marianne Oivo, harmonikka
Tomi Nurmi, viulu, mandoliini, kitara
Jarmo Kivelä, harmonikka, kitara
Erkki Okkonen, kontrabasso

Kuinka käy Mikki Hiireltä merenkulku tai Teddykarhuilta huviretki? Entä kuka asuu Vaahteramäellä tai Kumputiellä? Iki-ihanat lastenlaulut ja -leikit ovat ilahduttaneet sukupolvesta toiseen, onhan näissä lauluja, joita mummot ja vaarit ovat laulaneet – jo lapsina. Laulamalla ikivihreitä yhdessä pidämme huolta, että tulevatkin polvet saavat niistä nauttia!

www.loiskis.fi
www.facebook.com/Loiskis

Koululaiskonsertit loppuunmyyty

Ti 13.2 Lounasmusiikkia

Ykspihlajan työväentalo klo 11.00
Satamakatu 40

Konserttikuvia

Opiskelijat musisoivat leppoisasti lounaan lomassa.

Vapaa pääsy

Ti 13.2 Laskiaisrieha

Roskaruka klo 17-19

Mäenlaskua, mehutarjoilu, mutkamäkeä musiikin tahdissa.

Kokkolan Jymy myy lämmintä makkaraa.

Vapaa pääsy

Ti 13.2 Wu Wei & Pascal Contet

Konservatorio klo 19.00
Pitkänsillankatu 16

Konserttikuvia

Wu Wei: sheng
Pascal Contet: harmonikka

 Wu Wei
Kiinalainen Wu Wei on tällä hetkellä maailman johtava sheng-solisti, joka on tunnettu intensiivisistä ja sykähdyttävistä tulkinnoistaan. Wu Weilla on hämmästyttävä kyky liikkua luontevasti klassisen ja improvisoidun musiikin maastossa.

Sheng on kiinalainen suu-urku, jonka 4000-vuotta vanhaa soitinperiaatetta käytetään myös harmonikassa ja  bandoneonissa. Soittimestaan – 37 pillisestä shengistä – hän luo uusia sointimaailmoja perinteisten rinnalle. Luonnollisesti vanha kiinalainen hovimusiikki on osa hänen ohjelmistoaan.
Wu Wei on konsertoinut mm. Berliinin Filharmonikkojen, Los Angelesin Filharmonikkojen ja Münchenin Sinfonikkojen solistina ja tehnyt yhteistyötä lukuisten kapellimestareiden kanssa, joista mainittakoon Kent Nagano ja Gustavo Dudamel

 

Pascal Contet
Pascal Contet on yksi Ranskan arvostetuimmista harmonikkataiteilijoista ja oman instrumenttinsa pioneerejä. Hänellä on nimissään yli 300 sävellystä. Hänelle ovat omistaneet teoksiaan mm. Jean Francaix, Luciano Berio ja Bruno Maderna. Solistina hän on esiintynyt lukuisten nimekkäiden kapellimestarien kanssa, kuten Pierre Boulez ja Susanna Mälkki. Contet on myös tunnettu poikkitaiteellisista tanssi-, teatteri- ja elokuvaprojekteista ja rakkaudestaan improvisaatiota kohtaan. Duo Wu Wei-Pascal Contet on esiintynyt lukuisia kertoja ja heidän yhteiset konsertit ovat aina musiikin juhlaa.

www.wuweimusic.com

www.pascalcontet.com

Liput 20 €/ 10 €

  • Pääyhteistyökumppanit


    Opetus ja kulttuuriministeriö
  • Yhteistyökumppanit

    AlfaTV, Centria, City-Kokkola, Italian Kulttuuri-instituutti, Keski-Suomen Museo, Kokkolan Jymy, Kokkolan Latu, Lipputoimisto, Mediakeskus LIME, Pietarsaaren kaupunki, Suomi-Venäjä Seura, Taide Vionoja, Truba ry, Visit Kokkola
  • Tukijat

    Asunto Björndahl, Oy Autoliike Nystedt Bilaffär Oy, Canorama, Dahl Linjetrafik Ab, Drake Arts Center, Fazer Food Services, Firma FootPrint Harriet Jossfolk-Furu, Granö Oy, Halpa-Halli, Hotel Seurahuone, Hotel Kokkola, Hotelli Nukkumatti, Ab HUR Oy, Huusholli keittiöt, Ab A.Häggblom Oy, Keliber, KIP Service Oy, Kokko-Dent, Kokkolan LVIS-palvelu Oy, Kokkolan Matkatoimisto Oy, Kokkolan Satama, Konstsamfundet, Kukkakauppa Mari Havia, Kuljetusliike Lindgren Oy, MES- Musiikin edistämissäätiö, Modus Musiikki, Musiikki Järvenpää Oy, Musiikkiliike Kokkolan Laitevälitys Oy, Näkömestari Oy, Power Kokkola, Rauanheimo, Rosso, Sokos Hotel Kaarle, Stiftelsen Kulturfonden för Gamlakarlebynejden r.f., Svenska Kulturfonden.
  • Liput