La 20.2.2016

Kallentori laulaa, tanssii ja soi

La 20.2.2016 klo 10.00-13.00 Kallentori

 

Konserttikuvat

 

Seurassanne jälleen kerran Torikööri, laulaen ja soittaen kaikkien iloksi. Mukana myös Kokkolanseudun harmonikkakerho, Talkoopelimannit sekä Vörå Spelmansklubb.

Yleisö on tervetullut mukaan laulamaan ja tanssiakin sopii. Seppo Soittila seremoniamestarina jutustelee, tarinoi ja lurauttelee sävelen jos toisenkin.

Vapaa pääsy.

Harmonikkanäyttely

La 20.2. klo 10.00-15.00 Snellman-salin edustalla
Vingenkatu 18

Lasse Pihlajamaan harmonikkojen myyntinäyttely.

Vapaa pääsy.

Rosson Talvikaraoke

Karaokekuvat

 

La 20.2.2016 klo 17.00-21.00 Rosson kulma

Kaupan ja kulttuurin päivä. Tule laulamaan omia suosikkisävelmiäsi karaoken tahdissa.

Lapset ja nuoret myös tervetuloa.

Vapaa pääsy.

Suuri Viihdekonsertti

Konserttikuvat

 

La 20.2.2016 klo 15.00 ja 19.00 Snellman-sali
Vingenkatu 18

F3ur7giP_YUP3uPdeGzFWDUkf5KuiOChB-fCOaiuE5E,VfOfBRigiC387Htadc4lcpd-N-ZyA8XAlAFvM3H29QQ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Guardia Nueva, johtaa Raimo Vertainen
Solisteina Saara Aalto ja Teemu Roivainen

 

Saara Aalto on loistokas solisti ja musikaalitähti. Teemu Roivainen on taas tuttu intohimoisista tulkinnoista klassikkotangojen parissa.

Yhdessä he ovat osaava ja kertakaikkisen valloittava pari estradilla. Tässä konsertissa kohtaavat tango ja iskelmä musikaalimaailman. Uutuutena Abban ja Chess-musikaalin säveliä, ensikäännöksinä suomeksi! Tietenkin guardiamaisessa käsittelyssä kaikki.

Kaiken kruunaa viihde- ja tango-orkesteri Guardia Nueva täynnä pauhavaa voimaa ja herkkyyttä. Guardia Nueva täytyy kokea. Kapellimestarina ja juontajana Raimo Vertainen.

Liput 30 €, S-Etukortilla 27€

S-EtuVisacmykKPO

Pirulainen

La 20.2.2016 klo 23.00 Calle Night Club
Kauppatori 4

 

Pirulainen 3Pirulainen on viiden hengen riipaiseva folkrock- orkesteri, jonka musiikki on täynnä sielun paloa, raspia ja rouheaa akustista soundia. Erinomaisena livebändinä tunnettu yhtye on vakuuttanut yleisönsä niin festivaaleilla, klubikeikoilla kuin yksityistilaisuuksissakin.

Pirulainen soittaa sävykkäällä ja genrerajoja rikkovalla suomiroots-tyylillään. Ei ole paikkaa, mistä orkesteri ei olisi saanut matkaansa seuraamaan uusia pirulaispureman saaneita kuulijoita. Hyppää kyytiin!

Liput 8 €/ S-Etukortilla 6 €

S-EtuVisacmykKPO

 • Pääyhteistyökumppanit

  ,
  ,
  ,
  ,
  ,
  ,
  Opetus ja kulttuuriministeriö,
 • Yhteistyökumppanit

  AlfaTV, City-Kokkola, Confédération Internationale des Accordéonistes, Jazzoo, Kokkolan Jymy, Kokkolan Latu, Kokkolan Matkailu, Lipputoimisto, Luckan, Mediakeskus LIME, Musiikin Edistämissäätiö, Pietarsaaren kaupunki, Suomen Harmonikkaliitto, Truba ry
 • Tukijat

  Oy Autoliike Nystedt Bilaffär Oy, Canorama, Donave Oy, Drake Arts Center, Fazer Food Services, Firma FootPrint Harriet Jossfolk-Furu, Halpa-Halli, Hotel Seurahuone, Hotel Kokkola, Hotelli Nukkumatti, Huusholli keittiöt, Ab A.Häggblom Oy, Ab HUR Oy, Kampaamo Maarit Kauppinen, KIP Service Oy, Kokko-Dent, Kokkolan LVIS-palvelu Oy, Kokkolan Satama, Konstsamfundet, Kukkakauppa Mari Havia, Kuljetusliike Lindgren Oy, Lönnberg Print&Promo, MES- Musiikin edistämissäätiö, Modus Musiikki, Musiikki Järvenpää Oy, Musiikkiliike Kokkolan Laitevälitys Oy, Näkömestari Oy, Power Kokkola, RaniPlast, Rauanheimo, Rosso, Sokos Hotel Kaarle, Svensk-Österbottniska Samfundet.
 • Liput