To 18.2.2016

Lounasmusiikkia

To 18.2.2016 klo 11.00 Campus Allegro, Pietarsaari klo 11.00
Kauppiaskatu 10

Opiskelijat musisoivat leppoisasti lounaan lomassa.

Vapaa pääsy.

Säveliä senioreille

Konserttikuvat:

 

To 18.2. 2016

12.30 Lohtaja, Palvelukeskus Lepola

14.00 Kälviä, Palvelukeskus Leporanta

15.30 Ullava, Hopijakummun Palvelukeskus

Pe 19.2.2016

10.00 Kokkola, Kuusikummun palvelutalo

12.00 Kokkola,Tervakartano

13.15 Kokkola, Honkaharjun palvelutalo

14.45 Kruunupyy/Kronoby, Sandbacka vårdcenter

Seppo Soittila musisoi ja laulaa vanhusten palvelutaloissa. Valsseja, tangoja ja paljon tunnettuja lauluja luvassa.

Vapaa pääsy.mExcVibBDgnB_uMQa1dyoIthog6Nnhe7XcYCggUFZEk

 

 

 

 

 

 

Halpa-Hallissa Soi

To 18.2.2016 klo 16.00 Pietarsaari

Musiikkihetki ostoksien lomassa.

Vapaa pääsy.

 

 

Ett jäkla drag!

To 18.2.2016 klo 19.00 Schaumansali Pietarsaari
Kauppiaskatu 10

Konserttikuvat:

Bengan Janson & Janne Åström Show

JanneBegan_photoFredrikJanssonNyt on harvinaisen vahvan ääneen ja haitarivirtuoosin aika astua lavalle! Janne Åström ja Bengan Janson tarjoavat yleisölle rokkia, poppia ja lauluja menneisyydestä ja nykypäivistä. He tulkitsevat Bellmania, Taubea, Vreeswijkia ja Edwallia, totisesti ja huumorilla.

Sekä Janne että Bengan arvostavat ja inspiroituvat toiseen artistien ja muusikoiden tapaamisesta. Molemmilla on pitkä ja vaikuttava lista tehdyistä yhteistyöprojekteista. Kun he lyövät hynttyynsä yhteen ja yhdistävät lauluaarteita ja taiteellisuutensa, voi yleisö vain iloita ja nauttia.

Janne Åström on Falunilainen rokkari, joka nykyään on musiikin monitoimimies. Janne on esiintynyt usealla musikaalinäyttämöllä Tukholmassa, ja oli mm. osa R.E.A. ravintolashowta Hamburger Börsissä yhdeksän vuoden ajan. Janne on kiertänyt sekä Ruotsissa että Ruotsin ulkopuolella sooloartistina, omien yhtyeiden kanssa ja Robert Wellsin Rhapsody in Rockin mukana. Tällä hetkellä hän ei voi päättää kenestä hän pitää eniten, Bellmanista, Taubesta vai Corneliksestä. Tulossa taitta olla musikaalinen sekoitus.

Haitarivirtuoosi ja pelimanni Bengan Janson hallitsee monta eri tyylilajia ja on mukana kaikenlaisissa musikaalisissa yhteyksissä. Hän aloitti haitarinsoiton kahdeksanvuotiaana. Vuonna 1995 hänet valittiin Vuoden haitarinsoittajaksi Sveriges dragspelares riksförbundin toimesta. Hän oli kauan yksi Östen med Restenin jäsenistä, työskenteli monta vuotta yhdessä legendaarisen pelimannin Björn Ståbin kanssa ja muodostaa yhdessä Kalle Moraeuksen kanssa duon Kalle & Bengan.

Liput 25 €

http://schaumanhall.fi/event/ett-jakla-drag-bengan-janson-janne-astrom-show/

Thursday Jazz

To 18.2.2016 klo 21.00 O’Learys Pub, Pietarsaari
Alholmankatu 2

Viivi-Maria Saarenkylä & Jakob Combo (Zacharias Holmkvist ja Anton Söderbacka)

 

Konserttikuvat:

 

SWVlRI7JQsA8CP5LrCFWFyUopuPFbzuuQPwAHfmU39M,C-pw3HTXTvwHncO5T_oUhLy6JiKc_asKfZIYgNaq4aw

Viivi Maria Saarenkylä (s.1993) on palkittu nuori harmonikkataiteilija. Hän sai ensimmäisen harmonikkansa 6-vuotiaana ja tuli tunnetuksi kymmenen vuotta myöhemmin voitettuaan Kultainen Harmonikka-kilpailun vuonna 2010. Seuraavana vuonna hän aloitti variété-musiikin opinnot Italiassa arvostetun jazz-harmonikkataiteilija Renzo Ruggierin opissa ja tällä hetkellä valmistumassa ovat myös muusikon ammattiopinnot Helsingin Pop& Jazz konservatoriossa. Viime vuosina Viivi Maria on osallistunut aktiivisesti kansainvälisiin harmonikkakilpailuihin ympäri maailmaa viimeisimpänä saavutuksenaan maailman arvostetuimpiin harmonikkakilpailuihin kuuluvan PIF Castelfidardon voitto. Nuori harmonikkavirtuoosi on esiintynyt niin soolona kuin erilaisissa kokoonpanoissa ympäri Eurooppaa, Japania, Etiopiaa jne. Viivi Maria Saarenkylän ensimmäinen sooloalbumi julkaistiin huhtikuussa 2015.

Liput 12 € / 6 €

  • Pääyhteistyökumppanit


    Opetus ja kulttuuriministeriö
  • Yhteistyökumppanit

    AlfaTV, Centria, City-Kokkola, Italian Kulttuuri-instituutti, Keski-Suomen Museo, Kokkolan Jymy, Kokkolan Latu, Lipputoimisto, Mediakeskus LIME, Pietarsaaren kaupunki, Suomi-Venäjä Seura, Taide Vionoja, Truba ry, Visit Kokkola
  • Tukijat

    Asunto Björndahl, Oy Autoliike Nystedt Bilaffär Oy, Canorama, Dahl Linjetrafik Ab, Drake Arts Center, Fazer Food Services, Firma FootPrint Harriet Jossfolk-Furu, Granö Oy, Halpa-Halli, Hotel Seurahuone, Hotel Kokkola, Hotelli Nukkumatti, Ab HUR Oy, Huusholli keittiöt, Ab A.Häggblom Oy, Keliber, KIP Service Oy, Kokko-Dent, Kokkolan LVIS-palvelu Oy, Kokkolan Matkatoimisto Oy, Kokkolan Satama, Konstsamfundet, Kukkakauppa Mari Havia, Kuljetusliike Lindgren Oy, MES- Musiikin edistämissäätiö, Modus Musiikki, Musiikki Järvenpää Oy, Musiikkiliike Kokkolan Laitevälitys Oy, Näkömestari Oy, Power Kokkola, Rauanheimo, Rosso, Sokos Hotel Kaarle, Stiftelsen Kulturfonden för Gamlakarlebynejden r.f., Svenska Kulturfonden.
  • Liput