To 19.2.2015

To 19.2 Sielukasta sointia

Schauman-sali Pietarsaari klo 19.00
Nuori Suomalainen Harmonikkaorkesteri

Konserttikuvia

Johtaa  Janne Valkeajoki
Solistina Annika Mylläri, mezzosopraano
Bernhard Nylund, klarinetti

annikamyllari2_KuvaPekka Saarinenkapuedustus1 (1)

 

 

 

 

 

 

Muusikot:
Ilona Suomalainen, Minja Jantunen, Laura Haimelin, Sonja Vertainen, Sini Kuusela, Maija Hirvi, Petteri Waris, Saara Pitkänen, Lore Amenabar, Mikko Malin, Anna Leskelä, Julia Hansson, Vilma Räikkönen, Juho Kanerva, Joni Stein, Roser Gabriel ja Juho Jäppinen.

nuorisuom

 

 

 

 

-Verdi, Mozart, Sibelius, Grieg, Glinka, Bellini, Kujala, Norgard, Schmidt-

Nuori Suomalainen Harmonikkaorkesteri koostuu Suomen taitavimmista nuorista soittajista. Valtaosa orkesterin jäsenistä on musiikin ammattiopiskelijoita eri maamme eri musiikkioppilaitoksista.Tämän hienon joukon yhteen saattaminen on ollut myös kansainvälisesti ajatellen uutta ja merkittävää. Orkesterin konsertit ovatkin saaneet osakseen innostuneen ja hämmästyneen vastaanoton. Orkesterin nuoren historian merkkipaaluihin kuuluu kansainvälisen ja arvostetun Pulan harmonikkaorkesterikilpailun voitto Kroatiassa 2011. Orkesteri herätti kansainvälisen yleisön laajan huomion energisyydellään, taiteellisesti tinkimättömällä työllään ja ohjelmiston laaja-alaisuudellaan.

Mezzosopraaano Annika Mylläri taipuu laulajana moneen muottiin ja tässä konsertissa saammekin nauttia klassikkoaarioista harmonikkaorkesterin kanssa Verdin ja Bellinin -tyyliin. Ainutkertaista musisointia siis tarjolla jälleen kerran Talviharmonikassa. Veli Kujalan kaksi nimenomaan tälle orkesterille omistettua sävellystä kuulemme myös tässä konsertissa.

Liput 12 €/ 6 €

To 19.2. Torstaijazzit

Pietarsaari, O’Learys klo 21.00
Alholmankatu  2
Jazzkuvia

M.A. Numminen laulu ja banjo
Pedro Hietanen harmonikka, piano

MA_PEDRO_Tikkurila (2)

 

 

 

 

 

 

M.A.Numminen ja Pedro Hietanen, Suomen pitkäaikaisin kansainvälinen duo pistää parastaan pubin lavalla.
Liput 12 / 6 €

Jazzoo Pietarsaari/Jakobstad

To 19.2. Lounasmusiikkia

Campus Allegro, Pietarsaari  klo 11.00

Pietarsaaren seudun musiikkiopiston harmonikkaopiskelijat musisoivat leppoisasti lounaan lomassa

Vapaa pääsy

To 19.2. Kulkuri ja metsälampi

Kaupunginteatteri, Katariinan kamari klo 18.30

Kulkuri_facebook

 

 
Kulkuri ja metsälampi -monologiesitys koostuu Tapio Miettisen sävellyksistä ja Keke Lammassaaren käsikirjoituksesta, jonka miehet ovat yhdessä dramatisoineet. Lausunta ja näyttelijäntyö yhdessä 2-rivisen haitarin ja sävellysten kera on koskettava ja liikuttava kokonaisuus. Rovaniemeltä omia polkujaan Keski-Pohjanmaalle Kokkolaan ajautuneet miehet ovat poikkeuksellisen rehellisesti ja aidosti läsnä esityksissään.

”Tämä on rakkaustarina masentuneesta kulkurista, masennuksesta ja sen kanssa elämisestä. Voiko masentunut rakastaa ja tulla rakastetuksi?”

Liput 12 € / 6 €

 • Pääyhteistyökumppanit

  ,
  ,
  ,
  ,
  ,
  ,
  Opetus ja kulttuuriministeriö,
 • Yhteistyökumppanit

  AlfaTV, City-Kokkola, Confédération Internationale des Accordéonistes, Jazzoo, Kokkolan Jymy, Kokkolan Latu, Kokkolan Matkailu, Lipputoimisto, Luckan, Mediakeskus LIME, Musiikin Edistämissäätiö, Pietarsaaren kaupunki, Suomen Harmonikkaliitto, Truba ry
 • Tukijat

  Oy Autoliike Nystedt Bilaffär Oy, Canorama, Donave Oy, Drake Arts Center, Fazer Food Services, Firma FootPrint Harriet Jossfolk-Furu, Halpa-Halli, Hotel Seurahuone, Hotel Kokkola, Hotelli Nukkumatti, Huusholli keittiöt, Ab A.Häggblom Oy, Ab HUR Oy, Kampaamo Maarit Kauppinen, KIP Service Oy, Kokko-Dent, Kokkolan LVIS-palvelu Oy, Kokkolan Satama, Kukkakauppa Mari Havia, Kuljetusliike Lindgren Oy, Lönnberg Print&Promo, MES- Musiikin edistämissäätiö, Modus Musiikki, Musiikki Järvenpää Oy, Musiikkiliike Kokkolan Laitevälitys Oy, Näkömestari Oy, Power Kokkola, Rauanheimo,Rosso, Sokos Hotel Kaarle, Svensk-Österbottniska Samfundet.
 • Liput