To 15.2 Lars Karlsson Band

Schaumansali Pietarsaari klo 19.00
Kauppiaskatu 10

 

 

 

 

Lars Karlsson 2-rivinen haitari
Thomas Andersson kitara
Dan Heribertsson basso
Göran Viksten rummut

 

Lars Karlsson Band on perustettu Göteborgissa 1997 ja jo seuraavana vuonna heidän kappale “Pizza-Shuffle” nousi Svensktoppenin listoille. Kappale on ensimmäinen kaksirivisellä soitettu, joka on ollut Svensktoppenissa. Vuonna 2002 listasijoitus sai jatkoa, ”Vandringsvisa” nousi myös Svensktoppeniin.
Yhtye on tehnyt lukuisia televisionauhoituksia ja esiintynyt Norjassa, Tanskassa, Itävallassa, Espanjassa ja Yhdysvalloissa. Lars Karlsson Band yhdistelee taitavasti ruotsalaista perinnemusiikkia aikamme rytmimusiikin ilmiöihin, luoden värikästä ja rytmisen svengaavaa musiikkia.

Lars Karlsson on Skandinavian johtavia vähärivisten soittajia ja hänet on valittu Ruotsissa ”Vuoden harmonikansoittajaksi” vuonna 2001. Lars on huomioitu sävellyksistään ja hän on saanut tunnustuspalkinnon yhdessä Alice Babsin ja Björn Ulvaeuksen kanssa.
Tänä vuonna yhtye viettää 20-vuotisjuhliaan.

www.larskarlsson.se

Konsertin aluksi musisoi Pietarsaaren seudun musiikkiopiston harmonikkaorkesteri Mia Willnäsin johdolla.

Liput 15 €/ 5 €

 • Pääyhteistyökumppanit

  ,
  ,
  ,
  ,
  ,
  ,
  Opetus ja kulttuuriministeriö,
 • Yhteistyökumppanit

  AlfaTV, City-Kokkola, Confédération Internationale des Accordéonistes, Jazzoo, Kokkolan Jymy, Kokkolan Latu, Kokkolan Matkailu, Lipputoimisto, Luckan, Mediakeskus LIME, Musiikin Edistämissäätiö, Pietarsaaren kaupunki, Suomen Harmonikkaliitto, Truba ry
 • Tukijat

  Oy Autoliike Nystedt Bilaffär Oy, Canorama, Donave Oy, Drake Arts Center, Fazer Food Services, Firma FootPrint Harriet Jossfolk-Furu, Halpa-Halli, Hotel Seurahuone, Hotel Kokkola, Hotelli Nukkumatti, Huusholli keittiöt, Ab A.Häggblom Oy, Ab HUR Oy, Kampaamo Maarit Kauppinen, KIP Service Oy, Kokko-Dent, Kokkolan LVIS-palvelu Oy, Kokkolan Satama, Kukkakauppa Mari Havia, Kuljetusliike Lindgren Oy, Lönnberg Print&Promo, MES- Musiikin edistämissäätiö, Modus Musiikki, Musiikki Järvenpää Oy, Musiikkiliike Kokkolan Laitevälitys Oy, Näkömestari Oy, Power Kokkola, RaniPlast, Rauanheimo,Rosso, Sokos Hotel Kaarle, Suomalais-ruotsalais kulttuurirahahsto, Svensk-Österbottniska Samfundet.
 • Liput