Täysi-ikäinen

9_nFgti0RfmJ54L3_l_4do1TfBTv-OErsQPQUCyk7XI,wNtxh3F6uGMM_CM0uxDQkltispv-zhKT9iXla6Jn8RsKokkolan Talviharmonikka-festivaali on tullut täysi-ikäiseksi. 18 vuotta festivaalia on pitkä matka. Se vaatii paljon sitoutumista, festivaaliaatetta ja hengen paloa. Maailma muuttuu, mutta musiikkia ja kulttuuria tarvitaan. Alusta alkaen on festivaalimme tarjonnut monelle nuorelle ponnistuslaudan matkalla eteenpäin. Vanhemmalle kulttuurinharrastajalle ja toimijalle olemme tarjonneet eri tilaisuuksia verrytellä opituilla taidoilla ja mahdollisuuden oppia lisää. Lukuisat ovat ne maat joiden erilaista musiikkikulttuuria ja perinnettä olemme tuoneet esille.

Uskoakseni tämä on auttanut omalta pieneltä osaltaan meitä paremmin ymmärtämään vieraita kulttuureja. Jokainen on oma palasensa suuremmasta kokonaisuudesta.

Ranskalaisten artistien jonglöörikonsertti on häikäisevän uutta tarjontaa festivaalillamme; Jerome Thomas on maailmankuulu jönglööri, joka yhdistää sirkustaidetta ja musiikkia ainutkertaisesti.
Bengan Janson ja Janne Åström Tukholmasta edustavat perinteistä ruotsalaista lavailoittelua.

Tallari viettää juhlavuottaan ja raspinen Pirulainen svengailee lauantai-iltana. Trio Fratres tekee comebackin. Vierailijoiden lisäksi oman maakuntamme tekijät näkyvät ja kuuluvat vahvasti.
Lounasmusiikki eri kohteissa on tullut suosituksi.

Tule, kuuntele, vaikutu ja pohdiskele festivaalimme antia ja sisältöä.

Kiitokset tukijoillemme, yhdistyksemme talkootyömuurahaisille sekä uskolliselle yleisölle. Erityiskiitoksen ansaitsee pitkäaikainen hallituksemme puheenjohtaja Teuvo Lempiälä. Kiitos Teuvo!

Olkaa tervetulleita

Raimo Vertainen
Taiteellinen johtaja