Tervehdys, Hyvä XVIII Kokkolan Talviharmonikka!

antti isotalusKahdeksantoistatalvinen, varhaisaikuisuuteen varttunut, viehkeä ja odotettu tapahtuma on tänään ja tässä. On tullut aika sun harmonikkais soida, huomiset tuovat jatkossakin varmasti yhtä hyvää ja aina vain parempaakin tavoitellaan. Siinä hengessä Kokkolan talviharmonikka on syntynyt, kasvanut ja kehittynyt vetovoimaiseksi. Sen maine on kiirinyt maan ja mannerten ääriin. Musiikillinen intohimoisuus on voimistunut tapahtuman yhtenä tavaramerkkinä. Tekijät ovat saavuttaneet tavoitteensa kerta kerran jälkeen. Ja rikkaan ohjelmatarjonnan valossa hyvältä näyttää tälläkin kertaa!

Kahdeksantoistakertaiset kiitokset Talviharmonikan luojille ja lupausten lunastajille määrätietoisesta ja pitkäjännitteisestä työstä, jossa uskoa ja uurastusta on tarvittu ja tarvitaan. Kaupunki, kaupunkilaiset ja lukuisat muut tahot kannustavat tätä uusien elämysten luomisen karavaania, jolle toivotamme parhaimman menestyksen seppelöimää matkaa kohti uusia valloituksia. Näistä me kaikki saamme nauttia täysin siemauksin myös tänä ja tulevina talvina.

Runoilijaa mukaellen enemmät lauseet voimmekin unohtaa, ne talviharmonikat nyt kertoa saa. Lauseita rakkauden ei voi unohtaa ja myös Talviharmonikkaa uskaltaa rakastaa. Talviharmonikan kutsu on nyt käsillä suuri, ja ketä se kutsuu, olet Sinä juuri!

Antti Isotalus
kaupunginjohtaja