14.2.2018

Ke 14.2 Lastenkonsertit Loiskis-orkesteri

Hollihaan koulun liikuntahalli, klo 9.00, Pikiruukintie 4
Isokylän koulu, klo 12.00, Sillanpääntie 22

Marianne Oivo, harmonikka
Tomi Nurmi, viulu, mandoliini, kitara
Pekka Nättinen, kitara, puhaltimet
Pekka Törmänen, kontrabasso

Kuinka käy Mikki Hiireltä merenkulku tai Teddykarhuilta huviretki? Entä kuka asuu Vaahteramäellä tai Kumputiellä? Iki-ihanat lastenlaulut ja -leikit ovat ilahduttaneet sukupolvesta toiseen, onhan näissä lauluja, joita mummot ja vaarit ovat laulaneet – jo lapsina. Laulamalla ikivihreitä yhdessä pidämme huolta, että tulevatkin polvet saavat niistä nauttia!

Kuva: Tanja Koskinen

www.loiskis.fi
www.facebook.com/Loiskis

Koululaiskonsertit loppuunmyyty

Ke 14.2 Lounasmusiikkia

Validia-talo, Koivuhaka klo 11.00
Metsonkuja 8 

Opiskelijat musisoivat palvelutalon asukkaille leppoisasti lounasaikaan.

Vapaa pääsy

Ke 14.2 Ei Huono! – Porista Pariisiin

Ystävänpäiväkonsertti
Konservatorio klo 19.00
Pitkänsillankatu 16

Draamakonsertin tarina kertoo Jorma Uotisen kiehtovasta elämästä, sen eri vaiheista, taipaleen hienoista ja vaikeistakin hetkistä todenmakuisesti. Tarina kuljettaa Porista Pariisiin ja tunnelmista toiseen. Draamakonsertti ja Uotisen ainutlaatuinen persoona yhdistyvät unohtumattomaksi illaksi!

Kuulemme mm. kappaleet La vie en rose, Sulle silmäni annan, Where the wild roses grow, Rakkauden jälkeen, Padam padam, Dance me to the end of love ja monia muita.

 

Näyttämöllä Jorma Uotinen sekä Trio Avec ja Helena Lindgren.

Trio Avec
Petri Ikkelä harmonikka, bandoneon, accordina
Helena Plathán sello
Jari Hakkarainen piano

Taina West käsikirjoitus

Maarit Pyökäri ohjaus

Liput 25 euro

Ke 14.2 Kulmalla loves Talviharmonikka

Corner’s Pub, Hotel Seurahuone klo 21.30
Torikatu 24

 

 

 

 

 

 

 

Illan taiteellisena isäntänä toimii vähärivis-taitelija-muusikko Tapio Miettinen

Kokkolan Vähäriviset
Vähärivisten kavalkadi iloitsee Tapio Miettisen johdolla perinnesävelmien äärellä. Tähän hymyilevään joukkoon sopii sulassa sovussa mestarit, kisällit sekä vasta-alkajat.

Open Stage Jamit
Vähärivisten jälkeen ilta jatkuu jamien merkeissä. Luvassa on kansanmusiikkia, jamitunnelmaa, puskasoiton pauketta ja yhteissoiton riemua. Jammailemassa on Konservatorion ja Centria AMK:n opiskelijoita ja voi lauteilta löytää jopa maailmalla kiertäneitä soittajia.
Lava on avoin kaikille ja puskasoitto soi.

Accordion Rave
Seurahuoneen Corner’s Pub muuttuu tanssiklubiksi haitarin jyskeessä. Tanssikenkiä, neonvärejä, pimennetyt ikkunat, valoshow ja bileet ovat valmiit alkamaan.

Tapio Miettinen on luonut omaa tyyliään vähärivisen haitarin taitajana. Miettisen soitto on sekä kuulaan kaunista että shamanistista ryskettä ja kaikkea siltä väliltä.

Yhteistyössä: Truba ry, Keski-Pohjanmaan Konservatorio, Centria AMK.

Vapaa pääsy

 • Pääyhteistyökumppanit

  ,
  ,
  ,
  ,
  ,
  ,
  Opetus ja kulttuuriministeriö,
 • Yhteistyökumppanit

  AlfaTV, City-Kokkola, Confédération Internationale des Accordéonistes, Jazzoo, Kokkolan Jymy, Kokkolan Latu, Kokkolan Matkailu, Lipputoimisto, Luckan, Mediakeskus LIME, Musiikin Edistämissäätiö, Pietarsaaren kaupunki, Suomen Harmonikkaliitto, Truba ry
 • Tukijat

  Oy Autoliike Nystedt Bilaffär Oy, Canorama, Donave Oy, Drake Arts Center, Fazer Food Services, Firma FootPrint Harriet Jossfolk-Furu, Halpa-Halli, Hotel Seurahuone, Hotel Kokkola, Hotelli Nukkumatti, Huusholli keittiöt, Ab A.Häggblom Oy, Ab HUR Oy, Kampaamo Maarit Kauppinen, KIP Service Oy, Kokko-Dent, Kokkolan LVIS-palvelu Oy, Kokkolan Satama, Kukkakauppa Mari Havia, Kuljetusliike Lindgren Oy, Lönnberg Print&Promo, MES- Musiikin edistämissäätiö, Modus Musiikki, Musiikki Järvenpää Oy, Musiikkiliike Kokkolan Laitevälitys Oy, Näkömestari Oy, Power Kokkola, RaniPlast, Rauanheimo,Rosso, Sokos Hotel Kaarle, Suomalais-ruotsalais kulttuurirahahsto, Svensk-Österbottniska Samfundet.
 • Liput