Ke 17.2.2016

Lounasmusiikkia

Ke 17.2.2016 klo 11.00 Prisma Kokkola

Opiskelijat musisoivat leppoisasti lounaan lomassa.

Vapaa pääsy.

Trio Fratres

Ke 17.2.2016 klo 19.00 Konservatorio
Pitkänsillankatu 16

toni hämäläinen

Legendaarinen harmonikkatrio tekee paluun konserttilavoille. Raimo Vertainen, Heikki Jokiaho ja Toni Hämäläinen muodostavat kolmella harmonikalla virtuoosimaisen trion, joka yllättää kuulijansa heti ensimetreillä.

Mainetta yhtye on saanut kansainvälisellä kilpailuvoitolla Italiassa, esiintymisillä Suomen tunnetuimmilla festivaaleilla ja konsertoimalla 16 eri maassa kantaesittäen heille sävellettyjä teoksia.

Fratres on valloittanut yleisön taidokkaan soittonsa myötä myös laaja-alaisella ohjelmistollaan. Tunnetuilla klassisen musiikin helmillä, venäläisillä virtuoosikappaleilla,kotimaisten säveltäjien moderneilla teoksilla, sekä Stingin ja Kraftwerkin tunnelmallisilla hetkillä. Tämän kokonaisuuden kuulemme Talviharmonikan konsertissa.

Liput 20 €/10 €

Kulmalla loves Talviharmonikka

Ke 17.2. 2016 klo 21.30 Corner’s Pub, Hotel Seurahuone
Torikatu 24

 

Konserttikuvat:

 

Kokkolan vähäriviset
Riitta Kossi

a8tMZmyHm13W0GOpYE8WAjYnEKOmtOPmItQSyymZQ6M,YNFAm29jqR7VHnr-NJQ0nCv7b6KUS5IOULrYxL8qInERiitta Kossi: Meillä ei kotia täällä ole, me joukko vieraat vaan. Vie kohtalo meitä outoja teitä, kotiin ei milloinkaan.

Himankalaissyntyisen Riitta Kossin musiikillinen taival on kuljettanut hanuristia Keski-Pohjanmaan lakeuksilta ympäri Eurooppaa ja Yhdysvaltoja mm. Värttinä-yhtyeen matkassa, mistä yhtenä meriittinä mainittakoon Emma-palkinto 1992. Kiertolaiselämä on siivittänyt häntä tutkimaan amerikansuomalaisten siirtolaisten tarinoita ja musiikkia 1920-luvulta lähtien.

Riitta Kossin sielukas palje tulkitsee ikäväntäytteisiä ja kaihoisia rakkausvalsseja, rempseää rekilaulua, riemukasta polkkaa omilla sävellyksillä höystettynä.

Esiintyjien jälkeen ilta jatkuu kansanmusiikkijamien merkeissä. Luvassa on kansanmusiikkia, jamitunnelmaa, puskasoiton pauketta ja yhteissoiton riemua. Jammailemassa on Konservatorion ja Centria AMK:n opiskelijoita ja voi lauteilta löytää jopa maailmalla kiertäneitä soittajia. Lava on avoin kaikille ja puskasoitto soi.

Vapaa pääsy.

 

Kulmalla logo2(1)kp_konservatorio_logo_KOKTruba logoCentria